Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

24 Mayıs 2011 Salı

Uzun Süre Sonra Gece Yarısı Transfer Var Mıdır Diye Resmi Siteye Bakmak!

Ünal Aysal'ın başkanlığa gelişi bana fena halde Özhan Canaydın'ı anımsatıyor. Hatırlarsanız Özhan başkan da oldukça şaşalı bir seçimle, müthiş bir destek ve beklentiyle koltuğa oturmuştu. Onun da ilk yaptığı icraat Fatih Terim'i getirmek olmuştu. Vaatlerinde hep sportif başarı ön plandaydı..
Tamam canım korkmayın, ortamı bulandırmak değil amacım. Görülüyor ki Ünal başkan geçmişten ders alan biri, ayaklarını yere sağlam basıyor. Başarıyı vaat ederken "10 yılda 7 şampiyonluk" demiyor mesela, "Yaşanmamış bütün başarıları yaşayacağız" da demiyor. Ayrıca Florya'nın anahtarını da teslim etmedi Fatih hocaya. Ama yine de kafamda Özhan Canaydın portresine uyması beni biraz telaşlandırmıyor değil.. Bekleyip görmekten başka çare yok, napalım..
Uzun bir aradan sonra acaba transfer yapılmış mıdır diye gecenin 2'sinde resmi siteye baktığımı da itiraf edeyim. Ayın 23'ü geçti malum.. Bir kaleci haberidir gidiyor. Ünal başkanın tahminlerin ötesinde büyük bir kaleci transfer edileceğini açıklamasından sonra tahminlerin ötesinden tahminler gelmeye başladı zaten. Buffon'dur Van Der Sar'dır gidiyor.. Van Der Sar çok zorlama oldu gibi geliyor bana, zira Ferguson onu bırakmak istemediğini açıkladı. Buffon desen olabilir çünkü sezonun yarısında sakat adam, kakalarlar bize. Ama bu da Ünal Aysal'ın çizdiği başkanlık profiline ters. Akınfeev diyorlar ama o da çok uçuk geldi bana. Benim aklımda Adler var ama hadi hayırlısı bakalım..
Bir de Tuncay haberleri geliyor kulağıma. Türkiye'ye gelirse 2 ayda bu ligde iş yapacak konuma gelir; ama bir baba hindi olayı hala hafızamda. Tuncay'ı kolay kolay benimseyebileceğimi sanmıyorum.. Yerli rotasyonda gönlümden geçen Selçuk İnan, Ceyhun Gülselam, Ersan Gülüm üçlüsü.. Serdar Kesimal da bunlara eklenebilir... Buldun kılsızını arama dediğinizi duyar gibiyim.. Napalım canım, isteyenin bir yüzü :)

Hiç yorum yok:

Related Posts with Thumbnails