Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

7 Ağustos 2009 Cuma

6-nı Üstüne Getirdik

Nonda'nın nasıl Hat-trick yaptığını hala merak ediyor musunuz??? ya anakonda'yı gösterdi ya da heriflere u bakışı fırlattı :) yoksa kaleci kapattığı köşeden frikiği nasıl yer ki?

Nonda'yla beraber maçın adamları... Aydın Yılmaz beni şok etti... Umarım Aydın'dan bi halt olmaz tezimi çürütür de ben de keyifle utanırım...
Fener'in Brezilyalılarına Afrika dansıyla cevap verecez bu sene! Keita çok iş yapacak gibime geliyor... Nonda da iyi bir alternatif olur umarım Baros'a...
Daha bu takıma bu arkadaş girecek :) Türkiye'nin Los Galacticos'u olma yolunda ilerliyor Galatasaray!
Maçla ilgili söylenecek pek bi şey yok... Emre Güngör,Uğur Uçar ve Linderoth'u 11'de görmek mutluluk vericiydi...Daha doğrusu Sabri ve Zan'ı sahada görmemek!

Emre ve Tobby'nin sakatlanmadan maçı bitirmesi de ayrı bi mutluluk kaynağı... Orta sahada Barış,Ayhan,Tobby,Topal ve M.Sarp...5 kişi 2 forma için kapışacak,kazanan Galatasaray olacak.(Fotomaç yazısı gibi oldu)

Frikikten gol izlemeyeli bayağı olmuştu,Nonda bile atsa,kaleci kapattığı köşeden bile yese keyifliydi!

Başlığa Fotomaç başlığı koydum,görürlerse yarın yazarlar kesin :) Ayrıca bu skor birçok Fenerliye 6 Kasım 2002'yi hatırlatmış,kaliteli espri yaparlarsa güleriz :)

Hiç yorum yok:

Related Posts with Thumbnails