Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

19 Ağustos 2009 Çarşamba

Anti-x & Gecekondu Uyuma Takımına Sahip Çık!

Geçen seneden beri konuşulan Ankaragücü-Ankaraspor birleşmesi son günlerde somut adımlarla gerçekleşmeye doğru ilerliyor. Boğazına kadar borç içinde olan Ankaragücü için büyükşehir belediyesinin kasasını arkasına almak önemli bir şey tabi. Ancak bu birleşme siyasi oyunlara alet edilmemeliydi. İşte o zaman gerçekten desteklerdik. Malesef görünen o ki bu birleşme sadece Gökçek saltanadının idamesi için yapılıyor. 2004 seçimlerinden sonra halkın güvenini kazanmak adına yapılan Tita - Jaba - Wederson transferlerinden sonra ne yapıldı Ankaraspor için? Geçen sene fırtına gibi bitirilen ilk yarının ardındaki düşüşün sebebi neydi? Bu gibi küçük ayak oyunları Ankaragücü gibi köklü bir klübün kaldırabileceği şeyler değil. Siyasi amaçlarla yönetime giren yöneticilerin umursamayacağı bu olaylar Ankaragücü taraftarı tarafından kabullenilemez! Şimdi de bir yerel seçim sonrası atağa kalkmış Gökçek. Gökçek'in belediyeciliği bizi ilgilendirmez; ancak spora el atıyorsa işte bu bizi ilgilendirir! Bu yapılan birleşme gerçekten söylenildiği gibi "İstanbul'a karşı Ankara'dan bir şampiyon çıkarmak için" yapılıyorsa neden klübün başına Ahmet Gökçek getiriliyor? Amaç bahsedilen şampiyonluk kazanılırsa "Gökçek başkan bizi şampiyon yaptı" dedirtmek değilse neden Ankaragücü tribünlerinden gelen başkan Cengiz Topel Yıldırım istifa ettiriliyor? Ahmet Gökçek daha koyu bir Ankaragücü taraftarı mı yoksa? Bu yapılan borç içindeki bir iş adamının elindeki şirketleri ucuza kapatmak üzerine ticaret yapan sözde iş adamlarını andırıyor fena halde..
Son olarak Gecekondu, Anti-x tayfasına sesleniyorum: Benden daha iyi biliyorsunuz ki büyüklük şampiyonluklarla gelmez. Büyük olmak taraftar sayısıyla doğru orantılıdır. Bu yüzden Ankaragücü büyük takım, bu yüzden Bursaspor, Eskişehirspor büyük takım. Ve biliyorum ki gerçek Ankaragücü taraftarı Chelski veya City olmak istemez. Gerekirse 100 sene daha şampiyon olunmaz; ama şeref satılmaz! Serkan Kırıntılı'yı maça çıkmaya ikna edecek, Ceyhun'u sıkıntılı günlerinde evinden alıp eğlendireek kadar klübüne bağlı Ankaragücü taraftarı bu oyuna izin vermemeli! Bu sene de tribünde sizlerle omuz omuza bağırmak dileğiyle, saygılar..

2 yorum:

celine dedi ki...

merak etme hocam , bu takım göz göre göre kimseye ekmek kapısı olarak beleşten doğumgünü hediyesi gibi verilemez.sen yine gel omuz omuza marşlarımızı söyleyelim...

Hikmet Cilli dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Related Posts with Thumbnails