Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

19 Temmuz 2010 Pazartesi

Pino Transferi Üzerinden Keita'nın Satılışı


Transferin sessiz takımı olduğu iddia edilen lakin Serdar Özkan,Mehmet Batdal,Musa,Çağlar,Ali Turan,Lorik Cana gibi isimleri renklerine katan, Harry Kewell'ı takımda tutan Galatasaray 7. transferini yaptı. Uzun süredir beklenen haber geldi ve az önce resmi siteden açıklandı Pino'nun Galatasaray'da olduğu.

Juan Pablo Pino öyle muhteşem kariyeri olan süper bir yıldız değil ama en azından bir Stoch kadar oynayacağını düşünüyorum,belki daha da fazlası olacak. Çok kariyerli değil, sakatlık geçirmiş bir oyuncu transfer etti Galatasaray. Kimse ondan çok şey beklemiyor, bu kendisi için büyük avantaj. Yapacağı her şey artı hanesine yazılacak, yapamadığı zaman kimse aldığı parayı ya da verilen bonservisi konuşmayacak. Ama bulacağı şansları değerlendiremezse ve buna rağmen şans bulmaya devam ederse o çok övülen ancak uzun süredir oyuncu çıkaramayan Galatasaray altyapısındaki gençlerin bu kadar şans bulsa harikalar yaratacağı konuşulmaya başlanacak yeniden. Rijkaard bunları öğrendi geçen sene ve buna hazırlıklı.

El Mago'nun en büyük dezavantajı Keita'nın satılmasının yarattığı boşluğu doldurmak üzere getirilmesi. Keita'nın spektatüler oyunu taraftar üzerinde çok etkili oldu. Hatta teknik heyet ve yönetimin eleştirdiği özellikleri bile taraftar tarafından hoşgörüyle karşılandı. Roberto Carlos'a attığı dirsek sonrası kimse Galatasaray'ın yavaş yavaş Fenerbahçe kalesine yaklaştığını ve durumu eşitleyebileceğini konuşmadı. Durum 2-1'di ve her şey olabilirdi. Zaten geride olan takımı 1 kişi eksik bırakarak maçı erken bitirdi Keita. Teknik heyet yedek kulübesine çekerek cezalandırdı Keita'yı ama sakatlıklar nedeniyle tekrar şans buldu. Yönetim de bunun tekrarlanmaması için para ederken sattı Keita'yı ki taraftar olası başarısızlıkta bunu konuşacaktır mutlaka.

El Mago için bu transfer büyük bir şans. Umuyoruz ki güzel futbol oynayarak değerlendirir bunu, hem kendisi hem Galatasaray kazanır. Hoşgeldin El Mago.

2 yorum:

Plaseyi Hanri Gibi Vuruyorum dedi ki...

En büyük dezavantajının Keita'nın yerine gelmesi olduğuna katılıyorum. Müthiş bir ön yargı var. Bir de üstüne geçen sene az maç yapmış olması eklenince adamı Musa Aydın'la bir tutanlar oluyor.

Umarım ki sakatlık vs. bir sıkıntı yaşamadan takıma adapte olur, o müthiş yeteneğini izletir bize.

il Capitano dedi ki...

gece hayatı var Pino'nun.Zaten Güney Amerikalı olup gece hayatı olmayan 3-5 isim var(Elano,Alex,Lugano) Türkiye'de.Bu çok büyük dezavantaj değil ama burda saydıklarımdan başka bir de fiziğinin güçsüz olmasını ekleyebiliriz,Dos Santos olabilir yani.Ama çift ayak kullanması büyük artıdır onu da belirtmek lazım.

umuyorum ki yönetim ve futbolcular bari Pino'nun arkasında durur,onu rakiplere ve basına yedirmezler.

Related Posts with Thumbnails