Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

24 Temmuz 2010 Cumartesi

+18


Muhteşem ikili sonunda buluşuyor. Birinin ak dediğine öbürü illa ki kara diyen Erman Toroğlu-Ahmet Çakar ikilisi Telegol'de beraber programa çıkacakmış.

Artık haftanın üç günü KanalTürk'te spor programı olacakmış. Cumartesi günü Telegol Cumartesi programında Serhat Ulueren, Gökmen Özdenak, Ziya Şengül ve Sinan Engin yer alacakmış. Pazar günü yayınlanacak Telegol Pazar'da ise Ahmet Çakar, Erman Toroğlu, Sinan Engin ve Serhat Ulueren, pazartesi günü yayınlanacak Son Kale programında ise Ahmet Çakar, Erman Toroğlu ve Reha Muhtar yer alacakmış. Pazartesi günkü programda Serhat Ulueren'in yer alıp almayacağı belli değilmiş. Her program ayrı eğlenceli geçecektir ama Ahmet Çakar'la Erman Toroğlu'nun karşı karşıya geldiği programlar ekstra olacaktır,+18 logosuyla izleyebiliriz programı!

Serhat Ulueren gibi bir provakatör varken bu ikiliden çok malzeme çıkacağı gün gibi ortada zaten ama nasıl olaylar çıkacağını merak ediyorum ben. Biri penaltının babası derken, diğeri oyuncuya emek hırsızı diyecek. Biri kırmızının daniskası derken diğeri tam tersini savunacak hem de insani ölçülerde itirazlar olmayacaktır.

Kavgası bol, şamatası bol, olayı çok bol günler bizi bekliyor. 2010-11 sezonunun yıldızı Arda da olabilir, Alex de, Q7 de, Asker Bülent de. Ama şu çok açık ki televizyonun yıldızı bu iki "marka değeri düşüren adam"dan biri olacaktır. Ama Türkiye bu dev düelloya hazır mı bilemiyorum :)

Hiç yorum yok:

Related Posts with Thumbnails