Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

23 Temmuz 2010 Cuma

Yaşasın Seferoğulları


Basında sevdiğim adam sayısı bir elin parmaklarını geçmez zaten ama herkesten de öyle körü körüne nefret etmem. Bu Erhan Telli isimli afedersiniz kıl kuyruktan nefret ediyorum, Nihat Doğan'dan bile kıl yahu adam. Bir süredir sesi çıkmıyordu, ya da ben duymuyordum ta ki bugüne kadar.

NTVSpor sırayla her takımın kampına bağlandı bugün, o kampın muhabirlerinden son haberleri, kampın nasıl geçtiğini falan dinlediler. Hakan Gündoğar çıktı Beşiktaş'ı anlattı. Bir övdü, bir övdü sanarsınız Dünya Şampiyonu İspanya'nın kampından bildiriyor. Q7 ile başladı, Schuster, Deli İbo falan methiyeler düzdü de düzdü. Sonra bizim Tellioğullarından Erhan çıktı, onun anlattıklarını anlatacam az sonra. En son Aykut Yıldırım çıktı, o da Fenerbahçe ve Aykut Kocaman'ı övdü, sadece Emre olayını anlattı ki kampın tek eksiği, aksiliği buymuş. 5-2'lik Köln maçını bile üstünkörü geçti. Anladık ki diğer 2 büyüğümüzün sorunu ya hiç yok, ya da çok az.

Telli Erhan neler anlattı, anlatalım lisan-ı münasiple şimdi. Önce Rijkaard'a salladı, antremanları basına kapatıyormuş, taraftara ulaştırmaları gereken haberleri ulaştıramıyorlarmış. Sanki Rijkaard'ın böyle bir mecburiyeti varmış gibi ya da antremanlar açılınca doğru haber yapıyormuş gibi konuşuyor kıl kuyruk. Zaten üzerine oturduğun uzuvundan sallıyorsun haberleri, antremanı boşver sen.

Sonra geciken transferlerden dem vurdu. Cana transferinin yanlışlığını anlattı, Mehmet Topal'ı satıp aynı paraya Cana'yı almak salaklık demeye getirdi resmen hadsiz. Yanında duran Özgür Buzbaş da demiyor ki "ulan hiç mi duymadın açıklamaları, Topal kendi gitmek istedi yönetim satmadı." Bu adam ulusal basında çalışıyor ve bu kadar aleni bir haberden haberi yok, gerçi olsa da pek umrunda olmazdı çünkü o zaman Galatasaray'a sallayamazdı. Ayrıca sen kimsin ki 3 gün önce gelen Cana'yı eleştiriyorsun! Adam fizik olarak hazır değil henüz, azıcık beynin olsa anlarsın ama hem beynin yok hem işine gelmiyor! Cana oynamaya başlayınca utanmayacağını biliyorum o yüzden sormuyorum.

Son bombası da Galatasaray rakiplerinden çok gerideymiş, hiç hazır değilmiş takım. Takım tek yabancıyla oynuyor bunu da mı görmüyorsun be adam ki bu yabancı da geleli bir hafta olmuş. Ayrıca biz de biliyoruz hazır olmadığımızı, transferlerin geciktiğini ama bu takım para sıçmıyor, diğerleri gibi başkanın cebinden çıkan parayla transfer yapmıyor.

Erhan Telli denen adama hala gazetecilik yaptıran Fatih Altaylı'nın ne yapmaya çalıştığını, Adnan Polat'ı liseli olmadığından koltuğundan indirmek istediğini Aceto ve birkaç blogger daha yazmıştı. Niyetleri buyken ve bu kadar aleni yaparken Adnan Polat ve yönetim neden bunlara karşı yaptırım uygulamaz, neden bu yılanların başını ezmez! Vardır elbet bunun da bizim bilmediğimiz bir nedeni, her şey tiyatro oyunu değil mi zaten bu memlekette!?

Tellioğullarından Erhan'ı döven İbrahim Yazıcı'ya kızmıştı herkes ama adam haksız değil bence, hatta çoğu Galatasaray taraftarı da bana katılıyordur eminim. Yiğit Şardan da yakalasa ya şunu tenhada! Ve son olarak YAŞASIN SEFEROĞULLARI :)

1 yorum:

Adsız dedi ki...

fener medyayı cok iyi kullanıyor bu adamları da kulanıyor. ntvsporun da çirkin yüzünü gördük o burcu olacak çingeneyi de.

antrenman basına kapatılsın ona kimsenin laf etmeye hakkı yok ama en azından gstv halka acık olmalıydı. ordan en dogru haberi iletirsin taraftara halka. böyle üç beş çaulcuya pabuç bırakmazsın.

Related Posts with Thumbnails