Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

24 Temmuz 2010 Cumartesi

Hockenheim’ da Yağmurlu Bir Cuma Günü…


Sezonun ikinci yarısının ilk ayağı Almanya’da başladı. Almanya pistlerinin ikisini de takvimde tutabiliyor. Bir yıl Hockenheim, bir yıl da Nurburgring pistinde gerçekleştirilen yarışlar Schumi’nin etkisi ile neredeyse her zaman yüksek seyirci potansiyeline sahip. Bu sene Hockenheim’de yağmur altında keyifli bir yarış izleyecek gibiyiz.

Sabah gerçekleştirilen ilk antrenman seanslarını Sutil 1.1 saniyelik iyi bir fark ile bitirdi. Öğleden sonraki seansı ise Alonso 0.029 saniye farkla Vettel’in önünde bitirdi.


Rosberg’in kerblerde ön kanadını kırması, Hamilton’un spin atarak lastik bariyerlere çarpması, Vettel ve Schumacher’in pist dışına çıkması antrenman gününden akıllarda kalanlardı.


Islak zemin lastikleri, kuru zemin lastikleri, yağmur, kaza, güvenlik aracı derken, strateji ve risk dengesinin terazideki uyumunu iyi tutturacak olan takımlar öne çıkacak gibi. Antrenman turlarında Ferrari, Redbull ve Mercedes bu ayarı biraz daha iyi tutturmuş gibi göründü.


Michael Schumacher, Nico Rosberg, Sebastian Vettel, Timo Glock ve Adrian Sutil ile birlikte toplam beş Alman pilotun yarışacağı Alman GP’sinde neler olacak merakla beklemekteyim gerçekten. Söylemeden edemeyeceğim sürpriz de beklemiyor değilim. Hadi bakalım sıralama turlarında ne olcak?

Hiç yorum yok:

Related Posts with Thumbnails