Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

21 Ağustos 2009 Cuma

Fener'in İsviçre Gezisi

Genelde ön elemelerde Galatasaray eşleşirdi İsviçre takımlarıyla,İsviçre gezisi Galatasaray'a nasip oluyordu fakat bu sene İsviçre'yi gezme piyangosu Fenerbahçe'ye vurdu... İsviçre gezisinde hazır gitmişken bi de maç yapayım diyerek tatilden yeni dönen Lugano'lu 11'yle sahaya çıktı Fenerbahçe... Ben ilerde hazır Alex de yokken Guiza-Semih çıkar Daum diyordum fakat dahi(!) Daum Deivid'den vazgeçmemiş... Ayrıca stoperde amacını anlayamadığım bi şekilde Önder Turacı kesilip,Deniz Barış monte edilmiş Lugano'nun yanına...Heralde Milli Takıma çağırıldı için cezalandırıldı Turacı (!).

İlk yarının son dakikasında Guiza'nın göğsüyle indirdiği topa Andre Santos şık bir vuruş yaptı ve Fenerbahçe'nin Cenevre tatiline renk kattı...
İkinci yarıda yapılan Deivid-Semih değişikliği maça renk kattı... Semih şık bir asist yaparak tamamladı maçı ve Kazim Kazim'a golü attırdı...
Deniz Barış sakatlanmış,bi süre oynayamaz ki Daum gelmese hiç oynamıyordu...
Ka-Kazım'ın golünden sonra Santos ve Kazim MJ'yi anıp,dans etmişler... Sahalarda görmek istediğimiz hareketler bunlar!
Galatasaray maçıyla aynı zamanda oynandığı için maçın tamamını izleyemedim ama ara sıra bakabildim... Guiza ve kaçırdığı goller kaldı aklımda maçla ilgili olarak... Okçu yayı gerdi de hedefi tutturamıyor bir türlü :)
Bu resim maçın en güzel enstantanesi olmayı haketmiştir bence... Avrupa'daki maçlarımızda gurbetçilerimiz hangi takımlı olursa olsun gelen Türk takımını desteklemek üzere statta yerini alırken biz bu memlekette yaşayan vatandaşlar İsviçreli,Yunan,İsrailli ayırt etmeksizin ezeli rakibimizin rakibini tutuyoruz... Şu tarz resimleri ülkemizde,iç sahada oynanan bir maçta görmek için ne yapmalıyız???

Hiç yorum yok:

Related Posts with Thumbnails