Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

13 Ekim 2009 Salı

Kısa Kısa...


*Rijkaard'ı zorla Milan'a göndermeye çalışan başta Habertürk Gazetesi ve onun acar muhabiri Erhan Telli olmak üzere tüm kolpa basın mensuplarına Bülent Abi güzel bi ayar vermiş.Okumak isteyenler için link!


*Arjantin-Peru maçı neydi öyle. Özellikle 2-1'den sonraki vuruş direkten dışarı çıkmak yerine kaleye girseydi Maradona ne yapardı merak ediyorum. Aziz Palermo (by Maradona) bundan bi hafta önce bir maçta 3 penaltı kaçıran adam olarak anılırken arka arkaya önce 40 metreden attığı kafa golü,şimdi de Arjantin'i ipten almasıyla konuşulmaya başlandı. Fakat golü bana ofsayt gibi geldi,buna da Tanrı'nın Ayağı mı diyecekler acaba?


*Bolivya-Brezilya maçını Bolivya kazandı,hiç şaşırmadım. Yüksek rakımı ve Brezilya'nın rahatlığı skoru belirledi. Takımın değişmez isimleri Elano ve Andre Santos dinlendirilince,bu skor kaçınılmaz oldu!


*Türkiye-Ermenistan maçı çok kişi için heyecanını kaybetti ama ben protokolde yediğimiz golü çıkarmak için kazanmamızı istiyorum! Olaysız,kavgasız,dostça bi mücadele olur umarım. Fakat yetkililer keşke bu maçı daha bi hafta önce Diyarbakırspor'a karşı ırkçı tavırlar sergileyen Bursa'da oynatmasalardı. Son olarak Karabağ meselesi önemlidir ama bunu yarınki maça yansıtmamak gerektiğini düşünüyorum. Azerbaycan bayrakları açılacağı konuşuluyor,bi şekilde engellenmesi lazım.


*Biz Azerbaycan bayraklarını çıkarmayalım,FIFA'yla başımız derde girmesin tamam da çifte standarda da susmamak lazım. çArşı'nın A'sına bile siyasi olduğu gerekçesiyle izin vermeyen UEFA, Apoel-Chelsea maçında 5 dilde "Kıbrıs Rumlarındır." yazılı pankartları görmedi,ya da gördü de çifte standartta tavan yaptı!


*Dunga Elano'yu dolaylı yoldan Rijkaard'ı uyarmış. "Elano üst üste 2 maçı kaldıracak kondisyona ve güce sahip değil." Umarım teknik kadro da Elano da mesajı alır da gerçek Elano'yu izleriz!


*İngiltere amiyane tabirle Ukrayna'ya "yattı". Kendisinin EURO 2008'e gidişini engelleyen Hırvatlar'ı büyük ihtimalle play-off'un dışına ittiler. Tam Anglo-Saxonlara yakışır bi davranış. Bilic dizini dövsün şimdi.


*Oğuzhan Özyakup... Arsenal'le profesyonel sözleşme imzaladıktan sonra duydum adını,bu benim ayıbım. Türk Milli Takımı adına bir kere aranmamış,bu yetkililerin ayıbı,bizim ayıbımız. DHA röportaj yapmış,okumak isteyenler için link!


*Fatih Terim istifa etti,yerine kim gelecek? Ben yabancı hoca taraftarıyım,ne yazık ki elimizdeki tek büyük hoca egosuna yenilerek kendini bitirdi! Hiddink falan diyorlar,olmaz da. Olursa çağ atlatır. Ama önce karar verelim,günü mü yoksa altın jenerasyonu yetiştirip geleceğimizi mi kurtarmak istiyoruz! Eğer amacımız günü kurtarmak değilse 30 yaş üstü oyuncular tasfiye edip bu çocukları en iyi tanıyan Abdullah Avcı'yı getirelim takımın başına. 2012'yi değil ama 2014 ve 2016'nın tozunu attırırız. Ama günü kurtaralım diyorsak öncelikle Hiddink,maliyeti çok denirse Lucescu.


*Çok uzatmayalım,ara ara bu kısa kısaları yaparız :)

Hiç yorum yok:

Related Posts with Thumbnails