Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

11 Ekim 2009 Pazar

Sistemsizlik Mi Şanssızlık Mı???

Milli formayla görebilmek için çırpındığım oyunculardan biri Nuri,hatta en çok istediğim. Nuri istediği kadar formda olsun Fatih Hoca onu oturtup Ceyhun Gülselam'ı,Yusuf Şimşek'i falan oynatır. Nuri'ye de hep prestij maçlarında,hazırlık maçlarında görev verir. Estonya'ya karşı maçı almak için Emre'nin oynaması şarttır sanki,ne kadar yorgun olursa olsun,farketmez. Nuri her zamanki gibi hiçbir gereği olmayan,sadece prestij için oynanan bir maçta oynadı. Yanında Topal veya Sarp olmalıyken kendisi kadar top kullanmayı seven Ayhan'la topu paylaşmak zorunda bırakıldı bu maçta. Önlerinde de Hasan Şaş'ın şanssız versiyonu Ceyhun Eriş vardı. Kısacası tek top yetmedi bu arkadaşlara bi türlü.

Sadece Anadolu takımlarında izlediğim genç ve yetenekli çocuklara milli forma verecek,adaletli bi hoca istiyorum milli takımın başında. Kayserisporlu Furkan'ın,Bursaspor'lu Volkan Şen'in,Gençlerbirliği'nden Aykut'un ya da herhangi bir Anadolu takımında parlayan bi oyuncunun 4 büyüklere gitmeden de milli takımda oynayabilmesini istiyorum.

Günü kurtarmak için Ceyhun'a,Yusuf'a sarılmaya gerek duymayacağımız günleri görmek istiyorum. Tamam Brezilya,İspanya,İngiltere olamayız ama en azından Danimarka gibi,Hollanda gibi bi ekolümüz olsun istiyorum.
Gökhan Gönül Aragones'le çalışmaya başladığından beri düşüş içinde ve bugün bana "Sabri buna 5 basar." dedirtti sonunda. Uzun süredir tartışmalarda Sabri'den iyi olmadığı söylenirdi ve ben her seferinde "Tamam,bir Maicon, bir Sergio Ramos değil ama Sabri'yi katlar." diyordum. Estonya maçında düşüş başladı,Bosna maçında arttı ve bu gece tavan yaptı. Kademesine giremedi,ilerde bol bol top ezdi,orta yapacağında çalıma gitti,Hamit yanındayken yapması gerekeni -yani topu Hamit'e vermeyi- yapmadı vs vs vs... Tamam moral bozukluğu diyebilirsiniz,gereksiz bi maçtı diyebilirsiniz. Ama Gökhan bir an önce bi şeyler yapmazsa Sabri'den bile daha kötü olduğunu düşünmeye başlayacam,Uğur Uçar'la kıyaslamaya bile başlayabilirim :)
Şu fotoğraf size ne anlatıyor? Teknik kadromuz : Fatih Terim ve bir grup basiretsiz adam!!! Bunun sebebi de Fatih Terim! Rijkaard ne kadar bizciyse,Daum ne kadar Koch'un katkısını kabul ediyorsa bu adam o kadar "BEN" diyor... Sonuç ; Sistemsiz,doldur boşaltla başarılar kazanan,günü kurtaran takım... Biraz "bahtsız" olunca,90'da Arda'nın şutu girmeyince Dünya Kupası yalan oldu! E girince "şans" diyenlere kızıyordunuz,şimdi ne oldu da "şanssız" oldunuz?
Kameraman bi ara bu futbolsever güzel bayanı gösterdi,sporx.com da fotoğrafını yayınlamış. Adı sanı nedir bilmem ama bu geceki en güzel şey kendisidir açık ara :)

1 yorum:

Puskas dedi ki...

Adı sanı Zeynep Sever.Türk asıllı Belçikalı. 2009 Belçika güzeli aynı zamanda Volkan Demirel'in nişanlısı :) Kameralar hem Belçika güzeli olduğundan hem de Volkan'ın nişanlısı olduğundan sıkça dödnü ona

Related Posts with Thumbnails