Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 Aralık 2009 Cuma

Galatasaray-1 Panathinaikos-0 /Lideriz!

Çok çok üzerinde durulacak, uzun uzun konuşulacak bir maç değildi. Daha keyifli geçmesini bekliyordum ama az gol olacağı belliydi. PAO çok gol atabilen bir takım değil,çok kolay gol de yemiyorlar. Galatasaray da uzun süredir gol sorunu çekiyor,savunmayı sağlam tutmaya çalışıyor. Bugün PAO'ya karşı ofsayt taktiği denediler ilk maçta olduğu gibi ve çoğu zaman tuttu bu. Cisse beklediğim kadar etkili olamadı,Servet ve Topal güzel kilitledi Cisse'yi. Karagounis de gününde olmayınca ofansta bi şey yapmaları imkansız hale geldi. İlk yarı özellikle solbekleri Darlas çok kötü durumlara düştü Arda'nın karşısında.

Galatasaray'da herkes işini yaptı,özellikle savunma kısmında. Elano ve Kewell Arda'nın hareketliliğine uyum sağlayamadı çoğu zaman ama özellikle savunma kısmında Elano çok iyiydi. Daha 2. dakikada yenilen kontrada güzel araya girerek golü önledi Elano,savunma yapmıyor diyenler görmüştür umarım.


2.yarıda golü bulana kadar bastırdı Galatasaray. Sarp golü attı,bence haketmişti iyi oldu. İlk yarıda attığı gol ofsayttı,hakem kararını değiştirmekte haklıydı. Ama yine de Sarp gibi çapa diye tarif edilen bir oyuncudan beklenmeyecek güzellikte bir vuruş vardı orda. Sık sık topla ileri güzel çıkışlar da yaptı Sarp. Keita sonradan girip güzel işler yaptı ama çoğu zaman bencildi. Leo Franco da çok zorlanmadığı maçta hata yapmadı.

Arda ilk yarıda mükemmel hareketler yapıp,Barış'a çok güzel bi asist yaptı. Barış atamadı ama bence o hareketler gecenin hareketidir. Ayağına sağlık Kaptan. Çok agresifti yine,buna ayrı bi yazı gerekir bence.

Beklediğim gibi grubu lider bitirdik.Sturm Graz maçı kazaydı,yoksa 6'da 6 yapabilirdik. Önümüzdeki turlara bakacaz artık!

Son olarak Elano. Yine etkisizdi falan denecek yarın kolpa medyamızda ama maçı izlemiyorlar sanırım. En az 5 defa elini kaldırıp top alamadığını gördüm. Dolu adama pas atılıyor,Elano'ya bakmıyor kimse. Bunu yapan şudur budur demeyecem çünkü istisnasız herkes yaptı bunu. Daha önce Lincoln'e yapılan muamele Elano'ya mı yapılıyor,ben mi kasıt arıyorum bilmem ama çok gözüme battı. Adam savaşıyor,bi şeyler yapmaya çalışıyor yapmayın efendiler!!!

2 yorum:

Unknown dedi ki...

Stadyumdaydım ve benim de dikkatimi çekti. Gördüklerin maalesef doğru. Elano'ya pas vermiyorlar. Delirdi pas istemekten.

il Capitano dedi ki...

@Tümer

valla ne diyim Lincoln'u korumayanlar umarım Elano'yu korur!Hakanlar,Hasanlar gitti takımda ağalık bitti dedik ama maalesef birileri hala devam ettiriyor.

Related Posts with Thumbnails