Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

28 Mart 2010 Pazar

Eski Dostlar


Vedat İnceefe.Klasik duruşu,külhanbeyi bıçkın delikanlı edası :) Hiç değişmemiş Deli Vedat.

Büyük Kaptan Bülent Korkmaz.Janti kıyafet,rahat duruşuyla lider edası.Olduğu gibi görünüyor Kaptan ve ondan seviyoruz O'nu.

Küçük Hakan.Eskiden ne çok severdik.Şimdi spikerlerin dediği gibi gerçekten küçük gözümüzde.Artık sadece yaş olarak değil kişilik olarak da Küçük Hakan.Şu gülüşü bile sinsi gözüküyor gözüme.

Hasan Şaş.Kim ne derse desin ben Hasan'ı 2006 şampiyonluğunda kucağında çocuğuyla ağlayan resmiyle hatırlayacam.Ha bi de Galatasaray'ın şampiyonluk gecesinde söylediği şarkıyla :)

Abdürrahim Albayrak.Keşke Polat onu kazanmaya çalışsaydı.Adnan Sezgin'le çatışmaması için yönetime alınmadığını düşündüm hep.Her haliyle taraftarın sevgilisi olacak bu adam,her şeye rağmen.

Ümit Davala.Albüm çıkardığı günden sonrasını silin hafızanızdan :) Önceki haliyle çok iyi adamdı be Ümit.Milan'a gitmeden önce son forma giydiği maç,Lazio maçı ve sonrası taraftara vedası muhteşemdi.Öyle hatırlayın onu da.

Kral Hakan Şükür.Onu da Kral olarak hatırlayıverin ne olacak!Yaptığı pozları unutun,Lincoln'un aldığı parayı konuştuğunu unutun,bir oyum var kime vermeyeceğim belli dediğini de unutun.Onu Leeds'e attığı golle,Belçika'ya Bologna'ya attığı gollerle hatırlayın.O da aynı Bülent Kaptan gibi janti giyinmiş,şu insanların üzerinde ağırlığı olduğunu belli eden tavırlarla poz vermiş.

Ve son olarak Arif Erdem.Penaltı almasıyla meşhurdu ama ben Arif'i hep Hakan Şükür'ün attığı saçma pasları yakalamaya çalışması ve yakalamasıyla hatırlayacam.Garibim hep Hakan'ın arkasını toplayan adam imajı çizmişti gözümde ama kim unutabilir ManU'yu mahvettiği 3-3'lük maçı.Yine Hakan'ın yanında ezik adam rolünde poz vermiş ya da kimbilir şike iddiaları bükmüştür belini!

Not : Fotoğraf Tardini Büfe'nin blogundan alıntıdır.




Hiç yorum yok:

Related Posts with Thumbnails