Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

28 Mart 2010 Pazar

Kazanan Galatasaray!


Daha önceki seçim yazımızda rengimizi belirtmiştik ve kazandık diyebiliriz gönül rahatlığıyla.Sadece biz Adnan Polat'ı destekleyenler sevinmesin bu sonuca tüm Galatasaraylılar sevinsin.Zira Adnan Öztürk adaylığını açıkladığı günden beri hiçbir proje sunmadı bize.Hatta bugün gazetenin birinde seçildiği takdirde Hagi'yi takımın başına,yanına da eski futbolcularımızdan birini getireceğini okudum.Asparagas haber olabilir ama bunun yazılabilmesi bile Adnan Öztürk'ün suçudur çünkü hiçbir şey söylemediği için kolaylıkla ağzından yazılar yazılabiliyor.

*Seçimi sandık sandık takip ettim ve tahmin ettiğim gibi eski futbolcularımızın (Hakanlar,Hasan vs.) oy kullandığı sandıkta Adnan Öztürk öndeydi doğal olarak!Hakan Şükür açık açık söylemişti oyunu kime vermeyeceğini ama diğerlerinin de oyunu kime verdiği belli oldu bence.

*Adnan Öztürk'e sadece liseli olduğu için oy veren insanlar olduğunu düşünüyorum ve bu gerçekten insanın kulübünden soğuması için bir sebep.Şu devirde bu kadar büyük bir futbol kulübünde "liseli-alaylı" tartışması olması ne kadar komik!

*Tardini Büfe güzel bir yazı yazmış seçimle ilgili ve altına gelen yorumlarda ilginç.Okunmalı diye düşünüyorum.

*700 fark atıldı ama yine de ihtarı iyi anlayıp ona göre davranmak lazım.Adnan Başkan teşekkür konuşmasında bunu anladığını belirtmiş ama unutmamak lazım ki başarı gelmedikçe ihtarı istediğin kadar iyi anla başına gelecekleri engelleyemezsin!Sadece futbolda değil her branşta rakiplerimizin gerisindeyiz.

*Bugün dileğimiz gerçekleşti artık sabırsızlıkla yarını bekliyoruz.Adnan Polat önceden belirttiği gibi derbiye başkan çıkacak ve umuyoruz yarın hem galibiyeti hem başkanlığını kutlarız!

Hiç yorum yok:

Related Posts with Thumbnails