Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

10 Temmuz 2010 Cumartesi

Kendi Çapımızda Scoutluk Yapıyoruz [2] // Anthony Annan

FM müdavimleri bu oyuncuyu bilirler. Rosenborg'dan cuzi bir miktara transferini gerçekleştirdikten sonra tackling vs defansif özellikleri tavan yapar. FM piyasasının aranan oyuncularındandır yani.

Norveç ligini pek yakından takip etme fırsatımız olmadığından bu dünya kupası iyi bir fırsat oldu bu adamı izlememiz için. İzleyince gördük ki fm balonlarından biri değilmiş kendisi. Kısa boyuna rağmen oyunu iki yönlü oynayabilen, yerinde durmayan, rakibe sürekli baskı yapan, bozan bir adam. Hani orta sahaya bunu alıp, diğer oyuncuları etrafına dizebileceğiniz kapasitede bir adam değil; ama orta sahaya aldığınız adamın etrafına yerleştireceğiniz oyuncular arasında ilk sıraya yazabileceğiniz bir adam. Gattuso gibi bir oyuncunun yanında(şu anda aklıma ilk Gattuso geldi) futbolunu çok geliştirebilir; ileride Gattuso kadar, Viera kadar etkili bir ön libero plabilir. Tek handikap kısa boyu gibi duruyor işte. Fakat kısa boyuna rağmen sağlam fiziği olduğunu, yere sağlam bastığını da söylemeden geçmeyelim. Nitekim dünya kupasında Muntari'yi, Appiah'ı yedek bıraktı bu adam. Hoş Essien olsaydı belki izleyemeyecektik kendisini; ama şans işte..

Bonservisi bilindiği gibi Rosenborg'da ve Asamoah Gyan, Andre Ayew gibi oyuncuların gölgesinde kaldı mevkisi itibariyle. Dolayısıyla bonservis ücreti çok yükselmedi, fm'deki gibi ideal bir ücrete transfer edilebilir. Kendisi de Norveç liginden daha üst kalite bir ligde oynamak isteyecektir zaten. Avrupa arenasında boy gösterecek takımlarımızdan biri bu transferi yapsa çok şokella olur..

Hiç yorum yok:

Related Posts with Thumbnails