Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

11 Ekim 2010 Pazartesi

Bir Acayip Adam

Arif Erdem deyince aklınıza ne geliyor? Penaltı almak için sürekli kendini yere atan oyuncu, yeteneksizliğine rağmen her frikikte ve penaltıda topun başına geçmeye çalışan oyuncu, Manchester United maçında Schmeichel'i avlayan ve tüm Maykıllar dahi gelse attığı şutu kurtarılamayacak olan oyuncu vs. vs.

Ben Arif Erdem'i sürekli Hakan Şükür attığı berbat pasları yakalamak için oradan oraya koşturan güzel topçumuz olarak hatırlarım. Bir nevi Hakan'ın yancısı gibi gelirdi bana hep. Cevahir'in Ulvi'si Koyu Bilal'ın Müfik'i gibi :) Bu resmi de her gördüğümde bunu hatırlarım. Hakan Şükür'ün yükselmek için daima omzuna bastığı kişidir Arif Erdem.


Lig Tv Arif Erdem'le çok keyifli bir röportaj yapmış. İzlemek isteyenler için link.

Ligde attığı en güzel golün hangi takıma olduğunu izlemeden doğru tahmin edenler gerçekten Galatasaray tarihini ezberlemiş olanlardır. Ben iki gol arasında kalmıştım, tahmin ettiklerimden biri çıktı :)

3 yorum:

brk dedi ki...

asy'de bursa'ya deli bir gol atmıştı köşeden gelişine o mudur acep :)

goldenaxe dedi ki...

Benim aklıma gelen gol ceza sahası dışından sol ayağının dışıyla vuruyordu sanırım, top ters falso alıp mükemmel gol oluyordu; hatta golle ilgili komik bir açıklaması vardı. Rakibi hatırlayamadım ama Konya falan diyesim geldi.

il Capitano dedi ki...

@brk

doğru bursaspor maçı,Fatih Terim'in 2. dönemi :)

@goldenaxe

valla ben de istanbulspor'la bursaspor arasında kalmıştım da istanbulspor'a çok güzel gol atan hasan şaş'tı karıştırmışım :) ama senin gol tasvirin doğru rakip tahmininde renkleri yakalamışsın :D

Related Posts with Thumbnails