Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

13 Temmuz 2011 Çarşamba

Ayıdan Post Fenerbahçe'den Dost Olmaz!


İtiraflar, çözülmeler başladı. Şimdi çok daha kolay konuşmak. Ünal Başkan çok farklı bir çıkış yaptı. Genelde Aziz Yıldırım antipatisine karşı birleşir, toplu açıklamalar yapardı kulüplerimiz ama bu sefer Ünal Başkan'a, dolayısıyla Galatasaray'a karşı birleştiler. Resmen 17'ye 1 şu an durum. Sırayla herkes TFF'ye destek verip, Galatasaray'ı kınıyor. Normalde en büyük desteği Bursaspor, Beşiktaş ve Trabzonspor verirdi ama bu sefer öyle olmadı. Beşiktaş ve Trabzonspor'u anlıyorum, sonuçta pisliğe kendileri de bulaşmış, belli oldu! Ama şu durumda şampiyonluğun en büyük favorisi Bursaspor neden sessiz? Yoksa Yazıcı yine tutuklanmaktan mı korkuyor?

Konuyu dağıtmadan kendi konumuza geçelim. Ünal Aysal dün Galatasaray'ı diğer takımlardan ayıran açıklamayı yaptı ve konunun takipçisi olacaklarını söyledi. Şimdi TFF ve diğer takımlardan tepki yağıyor bize! Neymiş, fırsatçılık yapıyormuş Galatasaray. 2 sezon önce bizim basketbol takımımız bir bok yedi, net olarak bunu bok yemek olarak açıklayabilirim herhalde. 5 maç ceza alan ve bu cezayı hazırlık maçlarında çekebilecek olan Cemal Nalga bir hazırlık maçına sakat olan Tufan Ersöz'ün formasıyla çıktı. Birileri bunu o gün anladı ama sakladı bence, iyi günümüzü beklediler. Okan Çevik-Koray Mincinözlü yönetimindeki takımımızın Fenerbahçe Ülker'i yendiği maçtan sonra bu fotoğraflar basına servis edildi ve bir anda gündem değişti. Basın topla tüfekle takımın üzerine gitmeye başladı. Küme düşürülmemiz için çığırtkanlık yapılmaya başlanmış, hep bir ağızdan kötülenmeye başlamıştık.

İlk tepkiyi Galatasaray taraftarı koydu. Bu olay bize bir avantaj sağlamadı, hazırlık maçında oynadıysa ne oldu ki lan demedik hiçbirimiz. En küçüğünden en büyüğüne tüm Galatasaraylı bloggerlar, Galatasaray'la ilgili yazılar yazan taraftarlar "küme düşelim ama temizlenelim." dedi. 2 sene geçmesine rağmen hala ne Koray Mincinözlü ne Okan Çevik affedilmedi. Galatasaray taraftarı bu sınavı geçeli çok oldu anlayacağınız.

Peki Fenerbahçe resmi sitesi, yöneticileri ve taraftarları ne diyordu bizim olayımızda? Bizim olayımız bize bir avantaj sağlamadı ama siz ne dediniz? Takipçisiyiz dedi resmi site, "Rezalet" dedi yöneticiler ve taraftar. Basın bize bir tek "Şerefsiz" demedi! Yiğit Şardan olay açığa çıktığı gün istifa etti. Küme düşme potasından çıkıp Play-Off'a katılma potasına yükselmiştik ki yine Fenerbahçe çıktı karşımıza. Bornova Belediye'ye maçı vererek Play-Off'a katılmamızı engellediler.

Bize "fırsatçı" diyebilmek için önce karşıdakilerin adam olması lazım. Fenerbahçe düşsün çıksın kalsın gitsin yemin ediyorum sikimde değil. Ne olursa olsun "beter olun" der geçerim. Aziz Yıldırım'a insan olarak üzülürüm, yaşlı ve hasta sonuçta ama burda bütün stresi çekerken hiçbir şey olmuyordu da içeri girince mi nüksetti bu hastalıkları diye sorabilirim. Balayına gidecektin be adam, madem bu kadar hastasın emekli ol otur evinde. Kim kirlenmişse temizlensin gelsin kardeşim, varsa bi pisliğimiz bizden başlasınlar!

Bir kez daha anlaşıldı ki Fenerbahçe-Galatasaray arasında ne kadar dost rüzgarları eserse essin ayıdan post bu iki takımdan birbirine dost olmaz kardeşim. Çok sevdiğim ve gerçekten masum Fenerbahçeli kardeşlerime geçmiş olsun. Başınızı öne eğmeyin sizin bir suçunuz yok. Eminim ki sizler de bizim kadar istiyorsunuzdur aklanmayı!

Hiç yorum yok:

Related Posts with Thumbnails