Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

13 Temmuz 2011 Çarşamba

Joey Barton'un Amerika Vizesi Alamaması..


Sorunlu olmasa Ferguson'un veya Wenger'in hemen transfer edeceği bir futbolcu Barton! Ama arkadaş bir insan bu kadar mı serseri olur yahu.

2007 yılında Manchester City'de oynarken takım arkadaşı Ousmane Dabo'nun ağzını yüzünü yamultmuştu (mübalağa yok ha Dabo'nun retinası yırtılmıştı). Federasyon 12 maç men cezası artı 25bin pound para cezası verirken mahkeme de kendisini kamu hizmetine mahkum etmişti. Arkadaşları yaz kampındayken, o her gün 50bin pound'luk arabası ve korumasıyla Prudhoe Kasabası'na gelip diğer suçlularla birlikte 8 saat amelelik etmiş, sağlam kas yapmıştı..

Zaten Manchester City onu tekrar kadroya almayıp Newcastle United'e postaladı. Newcastle severdi böyle sorunlu futbolcuları. Adam olacak mı diye beklerken 6 ay geçmeden Liverpool'da bir barda 16 yaşında bir velete daldı Barton. Kendisiyle beraber 19 yaşında başka bir velet ve 29 yaşında bir hatun da gözaltına alındı. Diğer iki zanlı kefaretle serbest kalırken Barton'a kimse para vermemiş olacak ki 74 gün kodeste yatıp çıktı. Fotomaç bu olayı "Emre Belözoğlu'nun takım arkadaşı hapse atıldı" diye okuyucularına duyurdu.
Ne alakası varsa bilmiyorum bu olaydan sonra Amerika Birleşik Devletleri 5 yıl ülkesine sokmama cezası vermiş Barton'a. Dolayısıyla hala 2 yıl daha cezası olduğundan Newcastle'nin Amerika kampına katılamıyor Joey Barton. Prudhoe'da vücut çalışır artık..

Bu arada John Arne Riise, Fulham'a transfer olmuş. Beşiktaş için biçilmiş kaftandı. Fulham'a gittiğine göre Beşiktaş'a da gelirdi. Yıldırım Demirören'in transfer stratejisini anlayan varsa beri gelsin.

Ousmane Dabo'nun kavgadan sonraki hali

Joey Barton'un, Dickson Etuhu'ya yaptığı cinayet teşebbüsü

Hiç yorum yok:

Related Posts with Thumbnails