Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 Eylül 2009 Cuma

Bu Nasıl İş?

Abramovich resimdeki gibi kara kara düşünüyordur şimdi. Çünkü son zamanların en saçma cezalarından birine çarptırıldı Chelski..

Chelsea'yi oldum olası sevmezdim zaten; ama Chelski'ye dönüştükten sonra daha bir sevmemeye başladım!

Şimdi Gael Kakuta'yı ayak oyunlarıyla Lens'ten bedava kapattıkları için bir sene transfer yapamama cezasına çarptırıldılar. Duygusal olarak sevindirici bir haber ama adil olmak gerekirse Chelski'nin tek başına günah keçisi ilan edilmesi doğru mu?

Bu işleri yıllardır büyük takımlar, kendisineden daha küçük takımlara yaparlar. Bizim ligdeki büyükler, küçüklerinin futbolcularına "sakın imza atma sene sonunda seni alacağız" diyip nasıl akıllarını çeliyorlarsa; Avrupa'nın büyükleri de Avrupa'nın küçüklerini aynı şekilde eziyorlar. Hepimizin çok yakından bildiği gibi zamanında Galatasaray'ın orta sahasını böyle çökertmişti Inter!

Demek ki bu yeni bir olay değilmiş. Peki bu nasıl bir iştir ki kabak Chelski'nin başında patladı. Ya bunu en çok yapan birkaç takıma daha ceza verin -ki bu sayede belki aradaki uçurum biraz kapanır- ya da bu cezayı geri alın, böyle saçmalık olmaz!

Hiç yorum yok:

Related Posts with Thumbnails