Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

3 Eylül 2009 Perşembe

Yazık Oldu Süleyman Efendi'ye!

Spalletti'nin ne günahı vardı? 2005'te göreve geldiğinden beri adamın önüne düzgün bir kadro koyamadı Roma yönetimi. Üstüne üstlük en formda olduğu dönemde Cassano'yu gönderdi. Eminim Totti tribün çocuğu olmasaydı o da giderdi.

Luciano Spaletti 4-6-0 şablonunu dünyaya tanıtan hocadır. Ben ilk onun Roma'sında gördüm bunu. Gayet de güzel maçlar çıkarıyorlardı, 11 maçlık galibiyet serisi bile yakalamıştı bu taktik. E sen takıma forvet almazsan adam yaratmak zorunda kalıyor tabi.

Başarılı oldu olmadı, tatmin etti etmedi o tartışılır; ama bu adam futbolu bilen yaratıcı bir teknik adam kardeşim! Sen önüne koy düzgün kadroyu bak bakalım nasıl oynatıyor?

Peki kimi getirdiler Spaletti'nin yerine: Claudio Ranieri!! Allah aşkına kim bu adam? Nasıl bir torpili var da bu kadar başarısız olmasına rağmen sürekli bir yerlerde iş bulabiliyor? Geçen sene Juventus'un kadrosuyla hayal kırıklığı yaratırken (bakmayın ligi ikinci bitirdiğine, şampiyonluk yolunda hiç zorlayamadılar İnter'i) Roma'nın bu kadrosuyla başarılı olmasını nasıl beklersiniz? Bir zamanların Batistuta'lı efsane takımını bu hale düşürenler utansın ne diyelim..

Hiç yorum yok:

Related Posts with Thumbnails