Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 Kasım 2009 Çarşamba

Beşiktaş:0 Wolfsburg:3


Beşiktaş'ın şampiyonlar ligi macerası an itibariyle sona erdi. Maç başlamadan önce Beşiktaş'ın eksik bir kadroyla sahaya çıkacağı biliniyordu. Ancak bağırsak enfeksiyonu geçiren Ernst'in yokluğu bilinmeyen ve en büyük eksiklikti. Nitekim Ernst'in yerinde onayan Uğur maç boyunca saç baş yoldurdu.
Maç hakkında söylenecek fazla birşey yok aslında. Wolfsburg iyi başladı, Hakan da öyle. Orta saha savunmaya katkı yapmayınca Misimoviç rahat vurdu 1-0 oldu. Ardından Beşiktaş yavaştan dengeyi sağlamaya başladı. İlk yarıda Bobo iyi top sakladı. Ancak savunmaya yardım etmeyen orta saha hücuma da katılmadı anlaşılmaz bir şekilde Fink ve Tabata haricinde. Serdar'ın bir pozisyonu vardı ki bu ilk yarı boyunca Beşiktaşın tek yakalayabildiği posizyondu. İkinci yarıya başlarken Serdar çıktı Tello girdi oyuna. Bu arada kanat oyuncularının zaman zaman yer değiştirmesine alışığız ama Ekrem ve Tello'nun hangi kanatta oynadığını anlayamadım açıkçası. İbrahim Üzülmez takımın iyilerindendi çıkana kadar. Fink ise en iyisiydi. Beşiktaşın yalandan baskısı sürerken defansın hatasında Hakan'ın bütün çabalarına karşılık ikinci golü yedi Beşiktaş. Ve ardından rakip takım sahada 12 kişi oldu. Çok övülen Beşiktaş taraftarı top kaleye girer girmez protestoya başladı ve takıma üçüncü golü yedirdi.
"Yıldırım Demirören yeter" derken Süleyman Seba ve Serdar Bilgili gibi iki tane muhteşem başkanı da aynı şekilde yediklerini unutuyor çarşı.

Hiç yorum yok:

Related Posts with Thumbnails