Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1 Kasım 2009 Pazar

Galatasaray-Sivasspor Maçına Doğru

Galatasaray-Sivasspor maçı geçen sene olsa büyük heyecanla beklenirdi ama şimdi kimse sallamıyor. Sonuçta 3 büyüklerin taraftarını kızdıran Türbülent istifa etmiş yerine dünya efendisi Muhsin Ertuğral gelmişti. Sivasspor 10 maçta aldığı 2 galibiyet,1 beraberlikle düşme hattının oralarda geziniyor. Sivasspor taraftarlarına en uygun şarkı da "O eski halimden eser yok şimdi" olmalı.

Galatasaray Rijkaard geldiğinden beri ilk defa bu kadar çalkantılı olaylar yaşıyor. Elano,Keita ve Baros kesinlikle oynamıyor,bazı gazetelerin iddiasına göre Arda da morali bozuk olduğu için oynamayacak. Aydın'ın hafif sakatlığı var dünkü idmana çıkmadı,oynama ihtimali var. Linderoth'un oynaması halinde orta saha rahatlayacaktır ama ilerde tek alternatifin Nonda olduğunu bilmek sinirlerimi bozuyor. Bu maçta iyileşmiş ve kondüsyon açığı yoksa Serkan Çalık'ı izlemek isterim. Balta bir süre yedek kalsa fena olmaz,kendini toparlamadan oynatılması en çok Hakan'a zarar verir!

Galatasaray maçı kazanacaktır,zorlanabilir ama kazanacaktır. Özellikle Kewell'dan güzel bi oyun bekliyorum. Maçın başlamasına 2 saatten az bi süre kaldı,umarım Galatasaray taraftarı tribünü doldurur...

Hiç yorum yok:

Related Posts with Thumbnails