Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

5 Kasım 2009 Perşembe

Şampiyonlar Ligi Çarşamba Gecesi



Gece Rubin Kazan-Barcelona maçıyla başladı. İlk yarıda 2-3 pozisyon dışında fazla atraksiyon yokken ikinci yarıda Rubin'in en etkisiz ismi Gökdeniz'in çıkmasıyla beraber maç çok zevkli hale geldi. Oyuna giren Bukharov Barcelona defansını zorlamaya başlayınca Dominguez'in de katkısıyla Rubin açıldıkça açıldı. Çok ilginç bir maç oldu. İkinci dakikada İbra direğe nişanlamasaydı 4-5 olurdu maç. Aynı şekilde ikinci yarıda Rubin de atabilirdi 1-2 gol. Ama golcülerin beceriksizliği 0-0'a bağladı maçı.




Ardından Lyon-Liverpool maçı başladı. Benitez'in Liverpool'u hedef maçları kazanmasıyla ünlüydü fakat bu sefer takımın başında kaptan Gerard yoktu. Yine de Liverpool maç boyunca iyiydi. Lloris maçın yıldızı oldu yaptığı kurtarışlarla. Arada da uyumsuz defans hattından kaynaklanan 1-2 pozisyon verdi Liverpool. Glen Johnson ve Fabio Aurelio'nun yokluğunda Carragher sağbek oynarken Insua da solbekte yer alıyordu. Skrtel ve Degen de olmayınca Agger'in yanında sahanın en kötüsü olan Kyrgiakos'la başladı Liverpool. hoş, Kyrgiakos olmasa Lyon'un pozisyonu bile olmayacaktı belki. Oyuna sonradan giren Babel enfes bir gol attı. Ardından son dakikada oluşan karambolde Lisandro'nun golüne engel olamayan Liverpool bu seneki şampiyonlar ligi serüveninde çok zorlu bir sürece girdi.





Gecenin diğer maçları da özetlerden izlediğim kadarıyla çok zevkli geçmiş.

E grubu
Fiorentina:5 Debrecen:2 (Mutu 14', Danielli 52', Montolivo 59', Marchionni 61', Gilardino 74', Rudolf 38', Coulibaly 70')

F grubu
Dinamo Kiev:1 İnter:2 (Shevchenko 21', Milito 86', Sneijder 89')

G grubu
Sevilla:1 Stutgart:1 (Navas 14', Kuzmanovic 78')

Unirea:1 Rangers:1 (Onofras 88', McCulloch78')

H grubu
Arsenal:4 Alkmaar:1 (Fabregas 25' 53', Nasri 43, Diaby 72', Lens 82' )

Standard Liege:2 Olympiakos:0 (Mbokani 30', Jovanovic 88')

Gecenin en güzel golleri Kuzmanovic, Sheva, Milito, Onofras, Nasri ve Diaby'den gelirken bunların en iyisi Kuzmanovic'inkiydi bana göre

Hiç yorum yok:

Related Posts with Thumbnails