Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

3 Haziran 2010 Perşembe

Almanya

Dünya Kupası'nın başlamasına 8 gün kaldı ama katılmadığımızdan dolayı heralde memleketimde bloglar hariç pek heyecan göremedik.Herkesin bir favorisi var elbet.Messiciler Arjantin,Ronaldocular Portekiz,garanticiler ve Kakacılar Brezilya vs.

Ben uzun zamandır favorim Almanya diyordum ama bunu resmi kayıtlara dökmemiştim ve bu yazının asıl amacı budur.Almanya yaşadığı birçok aksiliğe rağmen bu kupada benim 1 numaralı favorim.Özellikle kaptan Michael Ballack'ı çok arayacaklardır.

Kalede ve savunmada büyük hatalar olmazsa yine bol gol atarak,zevk vererek oynayacaklardır.Fakat şu ana kadar çok ciddi sıkıntı çekmeden buraya gelmeleri ve buranın telafisinin olmaması tek dezavantaj.Yani Almanya hiç geri düşmedi,hep çok rahattı.Löw'e oyunu okuyacak,hataları görecek bir maç veremediler ve bu büyük dezavantaj.Ama sonuçta herkesin gönlünden geçen bir aday vardır ve bu kupayı Avusturalya kazanamayacağına göre Almanya kazansın istiyorum.

ALMANYA - Portieri: Manuel Neuer (Schalke 04), Tim Wiese (Werder Brema), Hans-Joerg Butt (Bayern Monaco). Difensori: Arne Friedrich (Hertha Berlino), Per Mertesacker (Werder Brema), Jerome Boateng (Amburgo), Philipp Lahm (Bayern Monaco), Serdar Tasci (Stoccarda), Marcell Jansen (Amburgo), Holger Badstuber (Bayern Monaco), Dennis Aogo (Amburgo). Centrocampisti: Sami Khedira (Stoccarda), Toni Kroos (Bayer Leverkusen), Bastian Schweinsteiger (Bayern Monaco), Marko Marin (Werder Brema), Mesut Ozil (Werder Brema), Piotr Trochowski (Amburgo). Attaccanti: Thomas Mueller (Bayern Monaco), Miroslav Klose (Bayern Monaco), Lukas Podolski (Colonia), Mario Gomez (Bayern Monaco), Stefan Kiessling (Bayer Leverkusen), Cacau (Stoccarda).

Kadroda 2 tane Türk var.Bizim hiç oynatmadığımız ve sallamadığımız Nuri Şahin de Almanya Milli Takımı'nı seçseydi o da burda olacaktı muhtemelen.Mesut'un çok başarılı olacağına eminim,umuyorum ki Serdar da Mertesacker'in partneri olmayı başarır ve çok başarılı maçlar çıkarır.Biz orda değiliz ama bu 2'linin bizi orda temsil edeceğini ve bayrağımızı taşıyacağını bilmek hoşuma gidiyor.



Hiç yorum yok:

Related Posts with Thumbnails