Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

10 Ağustos 2010 Salı

Mehmet Demirkol ve Emre'nin Kolu



Türkiye'de şu ana kadar yapılan belki en güzel programı yapıyor Mehmet Demirkol-Fuat Akdağ ikilisi. Her sabah ülkenin spor gündemine ilişkin konuşuyorlar ve çoğu zaman gayet de güzel konuşuyorlar. Lakin Mehmet Demirkol bazen sapıtıyor amiyane tabirle. Birilerini, bir şeyleri savunmaya çalışıyor gereksiz yere ve komik duruma düşüyor. Özellikle Emre Belözoğlu'nun Macaristan maçında geçirdiği kolun kendisine olduğu ortaya çıktıktan sonra bu dönüşüm oldu Mehmet Demirkol'da. Kendisi önceden iflah olmaz bir Emre düşmanı iken şimdi bir Emre'nin avukatına dönüştü ki her ikisi de gereksiz kere gereksizdir Hıncal Uluç deyimiyle. Kardeşim ne Emre'ye düşman ol ne Emre'nin avukatı ol. Emre iyi bir şey yaparsa öv, kötü bir şey yaparsa eleştir.

Ha sen bugün sadece bir hareket dolayısıyla bu kadar dönersen yarın daha büyük şeyler gelir başına o zaman dönecek yer bulamazsın ama. Mehmet Demirkol benim için Türkiye'nin en iyi iki yorumcusundan biridir, diğeri de Uğur Meleke. Ama Mehmet D. bazen öyle keskin dönüşler yapıyor ki kanal değiştirtiyor. E Uğur Meleke de bahtsız adam, Telegol'de Serhat Ulueren'den söz almaya çalışıyor ama provakasyon yapmadığı için laf alamıyordu, neyse ki şimdi Lig TV'de izleyecez kendisini.

Mehmet Demirkol-Emre ve Demirkol'a geçirdiği iddia edilen kol


Neyse Mehmet Demirkol'u dinlerken gerçekten keyif alıyorum, hele ki tarafsız olduğu bir maç hakkında konuşacaksa muhteşem analizler yapıyor. Yani tasvir ettiği pozisyonu gözümün önüne getirtebiliyor, istediği zaman ve tarafsız olduğu zaman o derece iyi bir yorumcu. Hele yanında Sergen-Mustafa Doğan gibi çaylaklar olunca o zaman işi showa döküyor, kafa bile buluyor onlarla. Zaten o ara sigaranı yakasın geliyor ekran karşısında,o derece zevke geliyorsun. Ama şu Emre'nin geçirdiği kol sonrası ne oldu? Eskiden Emre'nin yaptığı her olayda en ağır eleştiriyi yapmak için fırsat kollayan Demirkol ne oldu da Emre'nin avukatı oldu? Emre'nin Fenerbahçe forması giymesi etkili oldu mu? Önceden Hıncal Uluç için O'nu kovan NTV şimdi ne oldu da Hıncal'ın programını bitirip ona haftanın 7 günü ekrana çıkma şansı verdi ? Ferit Şahenk-Aziz Yıldırım bağlantısı etkili oldu mu?

Şimdi Rıdvan sürekli Cana'yı eleştiriyor, yarın Cana bir kol geçirse ve Rıdvan'a ithaf etse Rıdvan da susar mı?

2 yorum:

brk dedi ki...

cana direk dalabilir rıdvan'a o potansiyel var adamda :)
m.demirkol ise aslında fena yorum yapmıyor ama nedense fener'e pek yorum yapamıyor, zaten kimse fenere yorum yapamıyor nedense!

alessio cerci dedi ki...

tarafsız yorum kendi tuttukları takım iyi giderken göstermelik yapılan bir şey.Rıdvanından mehmet demirkoluna(bunlara tarafsız yorum yapıyo gözüyle bakıyo insanlar) Fenerbahçe bir maçı kaybettikten sonraki yorumları tarafsızlığın yanından geçmiyor.kimse hikaye anlatmasın o yüzden.

Şu ferit şahenk-aziz yıldırım lı kısma katılmamak elde değil ayrıca.

Related Posts with Thumbnails