Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

23 Ağustos 2011 Salı

Djokovic'in Sağlık Molası

Neticede bu da bi insan arkadaş. Sezon boyunca bu kadar üstün performans sergilemek kolay değil. Amerika Açık'ın provası olarak görülen bir turnuva olan Cincinnati Masters' ta Murray'a finalde kaybetti DjokerNole. Sakatlığından ötürü maçtan çekildi Djokovic. Çekilirken de tenis izlemek için gelen izleyiciden özür dilemiş. Eee artık bu adam ATP birincisi, inanılmaz serilerin sahibi, yenilmez bir adam olarak anılıyor. Anlaşılan bunun ağırlığı omuzlarında sıkıntı yaratmış..

En önemlisi ve bence en çok merak edileni 29 Ağustos'ta başlayacak olan Amerika Açık ın favorisi iken omzundaki bu sakatlığın turnuvasını ne kadar etkileyeceği. Djokovic in dediğine göre turnuvaya tam olarak iyileşerek hazır bir şekilde çıkacakmış. İnşallah öyle olur çünkü hepimiz güzel tenis izlemek istiyoruz. Ama olmazsa da kendini zorlamamalı bence, eski günlerini hatırlatmasın bize.


DjokerNole, bu saatten sonra eline raket almasa bile, sezonun en fantastik oyuncusu..  Tam iyileşmeden bitirmesin bu Sağlık molasını, yoksa zırt pırt mola verir gibi, aman diyimm..

Hiç yorum yok:

Related Posts with Thumbnails