Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

25 Ağustos 2011 Perşembe

Güncel Geyik Spor Haberleri!



Aykut Kocaman: Yine Göteborg'la Eşleşmişiz
Kendi gangrenli parmağımızı ısrarla kesmememiz sonucu UEFA'nın verdiği "gelir kolunuzu keserim" ultimatomundan sonra federasyon Fenerbahçe'yi şampiyonlar ligine göndermeme kararı aldı. Haberi soyunma odasında Selçuk'a kızarken öğrenen teknik direktör Angut Kocaman'ın tepkisi "Yine Göteborg'la eşleşmişiz" şeklinde oldu. Bu gelişme üzerine İsveç'te hayat durdu, ikinci bir açıklama bekleniyor..

Ş.Rıdvan Yorumculuğu Bıraktı
Fenerbahçe'nin şampiyonlar ligine katılamaması kararından sonra viskiyi fazla kaçıran Ş. lakaplı Rıdvan Dilmen artık futbolun içinde olmayacağını açıkladı. Bugüne kadar ciddi ciddi yorum yaptığını zanneden eski futbolcu acilen bakırköy ruh ve sinir hastalıkları hastanesine kaldırıldı. Ş.Rıdvan'ın yorumculuğu bırakmasına en ilginç tepki Bank Asya'dan Lazio'ya transfer olan Lorik Cana'dan geldi: "Kahveye gitsek bunun gibi en az 60 tane yorumcu buluruz"

Süper Lig'e Yeni Statü
Mehmet Ali Beyy ve ekibinin aldığı yeni kararlara göre süper lig bundan sonra Play Off sistemiyle oynanacak. Bu sisteme göre ilk dört içerisinde yer alan takımlar Yunan Ligi'ne geçecek, son dört Katar Ligi'ne düşecek. Beşinci ve altıncı takımlar kendi aralarında yağ satarım bal satarım oynayacak, yedinci takım da hani bana hani bana diyecek. Sekizinci ve dokuzuncu takımların on numaraları yanlarına alt yapıdan birer futbolcu alarak Ş.Rıdvan'ı yorumculuğa geri dönmesi için ikna etmeye uğraşırken, onuncu sıradaki takım otoyol kenarında mangala gidecek.

Horto Magiko Haber Alma Servisi Utançla Sundu

Beş sene önce forumculuk yıllarımızda yapıyorduk bunları. İl Capitano tekrar yazar mısın dedi, bir deneyeyim dedim. Tepkilere göre bu tarz yazılara devam edip etmeyeceğimize karar vereceğiz. Umarım beğenmişsinizdir :)

Hiç yorum yok:

Related Posts with Thumbnails