Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

28 Temmuz 2009 Salı

İbra mı Eto'o mu?

Belki de son 10 yılın en canlı transfer piyasasının son halkası da resmen gerçekleşti. İki yıldız da yeni taraftarının önüne çıktı. Bakalım geçen sezonun en iyi performans gösteren forveti İbra mı, sorunlu yıldız Eto'o mu eski takımını daha çok üzecek.
Barcelona'da zaten işleyen bir sistem var. Bu sistemin içine yetenekleri olan bir forveti koy, kim olursa olsun, oynar. Kaldı ki Ibra bu vasıf için biçilmiş kaftan. Eto'onun işi ise biraz daha zor. Mourinho'nun hangi akla hizmet çalıştırdığını anlamadığım Inter'le İtalya şampiyonluğu çantada keklik gibi; ancak Avrupa'da başarı malesef imkansıza yakın. Fakat benim daha çok merak ettiğim Eto'onun 4 sezon önce kendisini neredeyse ağlatan Mourinho'yla nasıl anlaşacağı..

1 yorum:

il Capitano dedi ki...

valla ibra eğer barça'nın bol paslı sistemine alışırsa barcelona bu gencecik kadroyla en az 5 sene kimseye kupa göstermez ;)
eto'o-milito ve gelirse cassano ile 4-3-3 en iyi 3'lerinden birini izleme ihtimalimiz var...milito kimsenin beklemediği kadar gol atacaktır... mourinho eğer mancini'yi takıma yerleştirebilir ve cassano'yu alırsa avrupa'da daha önce hiç yaşamadıkları başarılar yaşayabilirler...
kalede dünyanın en iyi kalecisi cesar,defansta maicon-chivu-lucio-santon,orta sahada mancini(javier zanetti)-cambiasso-stankoviç,ilerde eto'o-milito-cassano...muhteşem bir takım ama alternatifi az ;)

Related Posts with Thumbnails