Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

29 Ağustos 2012 Çarşamba

Türkiye'nin en iyi forvetini linç edelim arkadaşlar, vurmayan ibne!

Lütfen bokunu çıkaralım Beşiktaş'lı arkadaşlarım. Çünkü hepimiz biliyoruz ki haksız penaltı kazanan dünyadaki ilk ve tek futbolcu Burak Yılmaz. Ve yine biliyoruz ki Burak futboldan uzaklaştığı zaman bir daha böyle bir terbiyesizlik futbol sahalarımızda görülmeyecek. Zaten malumunuz Burak, Galatasaray'a gelmeden önce hiç böyle bir futbolcu değildi. Galatasaray'a gelen herkes gibi hemen klübün çirkefliğine uyum sağlamış. Beşiktaş'ta veya Fenerbahçe'de forma giyerken hiç böyle huyları yoktu Burak'ın, hıhı evet. Veya diğer bir kısmınızın dediği gibi "Tam Galatasaray'a uygun futbolcuydu, layık olan takıma gitti sonunda." Zaten böyle futbolcuları hep Galatasaray transfer eder değil mi? Mert Nobre Beşiktaş'a hiiiç transfer edilmedi. Keza Pascal Nouma da öyle. Zaten Batuhan Karadeniz de Beşiktaş forması giymiyor aslında; tamamen göz yanılması, illuzyon.

Arif'in 15 sene önce İstanbulspor maçında kazandırdığı haksız penaltıyı hemen gündeme getiren arkadaşlar, 10 sene önce 8 dakika uzatılan, sonunda Hikmet Karaman'ın çileden çıktığı Beşiktaş - Kocaelispor maçını hiiiç hatırlamazlar. Zaten böyle hakem hataları hep Galatasaray lehine yapılır nedense, Beşiktaş lehine hiiiç hakem hatası yapılmaz değil mi arkadaşlar. Bahsedilen Kocaelispor maçının Beşiktaş'ın şampiyon olduğu 100. yılına denk gelmesi de tamamen tesadüf.

Fenerbahçe'li kardeşlerim de çok haklı. Emek hırsızı bu Burak Yılmaz. Niye? Çünkü yaptığı şerefsizliği hakeme yedirdi ve takımına penaltıyı kazandırdı. Oysa ezeli rakibimizin kaptanı Alex geçen hafta aynı hareketi sırf hakemi denemek için yaptı. Hakem de zaten Alex'in bu numarasını yemedi. İşte büyük kaptan Alex. Niye? Çünkü Alex'in numarasını hakem yemedi. Burak'ınkini yedi. Bu da Burak'ı şerefsiz yapar, Alex'i gündeme dahi getirmez.

Ah Galatasaray ah. Yine hakemler sayesinde şampiyonluğa oynayacağız, yoksa sahada oynadığımız futbol beş para etmez değil mi? Tüh bize.

4 yorum:

Adsız dedi ki...

Bu işin tek çözümü vardır bence..bu tip aldatmaya yönelik hareketlerle kazanc saglayan rakibinin atılmasına sebep olan penaltı yaptıran oyunculara PFDK 2-3 mac ceza verecek ve adam gibi arkadasında duracak..o zaman biz ne Arif konusuruz ne Burak ne Nobre ne de diğer bu işi meslek edinmiş oyuncuları..

Ayrıca Burak'ın yaptıgını ne yani Nobre Batuhan da yaptı veya size de oldu bize de olabilir demek bu hak yeme durumuna çözüm üretmek değil olayı sıvamaktır. Bunu Aziz başkan mahkemede GS-Strum Graz maçını izleyerek yapmıştır, kendini savunması gerekirken GSde bu işi yaptı diyerek olayı bulandırmaya çalışmıştır.

Burak çıkıp özür dilese maçtan sonra zaten olay kapanacak. Ne yazacak millet olay kabul edildikten sonra 1-2 gün bile sürmez tartışma hatta bu mertlik Burak'ın bu konuda ki sicilini bile temizlerdi ama yapmadılar yapmazlarda hatta hala penaltı derler bari faul deyin pozisyon ceza sahası dışında onu bile kabul eden yok..
Bu işleri düzeltmeye mi başlayacağız sıvamaya devam mı edeceğiz esas soru ve başlık bu???

Adsız dedi ki...

Hadi canim sende.... Kim kimden ozur dileyecek. Ayrica ne kendini atmasi. Boyle sacmalik var mi.... Elle mi topu almis bilerek de ozur dileyecek.
"Sadece topa bakarken, arkamdan gelen ayagima basti, dengemi kaybettim, ozur dilerim dusmemeliydim" mi diyecek....

Yahu sikeden ceza alan ve bunun kesinlesmesi yargitaya kalan insanlar su an hala stadlarda... Hangi isi duzeltiyorsun sen....

STRUM GRAZ MACININ NERESI SIKEYMIS.... GIT ALLAHASKINA.... Baskanininiz bu isin b.kunu cikarttigi icin oluyor bu. GIT AC SOZLUGU BAK BAKALIM SIKE NEYMIS....

AYRICA, velevki Burak atti kendini yere.... bunun cezasi sari'dir. O KADAR. Son 10 -20 yildir ornegini gordugumuz gibi Sari karttir O kadar......

NASIL GELDIN SARI KARTTAN.... MILYONLARCA DOLARIN DONDURULDUGU SIKE OLAYINA.....

Adsız dedi ki...

Baba oyle bir çelme yiyen külçe gibi 1 metre oteye düşer ucarak 4 metre oteye düşmez..sende top oynamıssındır bilirsin bence..
Ayrıca ben ornek verdim..adam şikeyle yargılanıyor kendini savunmuyor başkasına çamur atıyor..bu da burak yaptı ama nobre de yaptı batuhan da yaptı yaklaşımıdır. çözüm yok muadil oldugu düşünülen örnek var..olayı çamurla sıvamak var..
Adam kendini atar hakem görürse cezası sarı karttır. hakem görmedi penaltı verdi veya adamın yanındaki rakip kırmızı gördü olay atanın yanına kaldı ne olacak..sportmenliğe aykırı hareket sadece küfür etmek veya ser faul yapmak mıdır. bu da spormenlik dısı harekettir ve cezalandırılmalıdır...

Muratonovic dedi ki...

Mesele o değil. Mesele, Burak'ın üzerine oynar, eleştirirsen, strese sokarsan kendine güveni sarsılır ve kötü oynar. Ama kafası rahatsa işte o zaman kimse onu tutamaz geçen sezonki gibi. Burada da insanların yaptığı Burak'ın üstüne oynamak.. O poizsyonda Elmander veya Selçuk olsaydı bu kadar eleştiri olur muydu ? Olmazdı çünkü bu adamlar sallamaz, ama Burak sallar, stres olur..

Bu şunun gibi birşey.. Rakip oyuncu Engin'e Emre Belözoğlu'na sinirlendirmek için sert girebilir, çünkü bu adamlar sinirlenirler.. Ama kimse Selçuk'u Alex'i sinirlendirmeye çalışmaz çünkü bunlar hiç sinirlenmemişki..

Yani mesele, penaltı felan değil.. Burak'ı yıpratmak. Ben de Galatasaray'lı biri olmayarak, Burak'ın yıpratılması taraftarıyım :)

Related Posts with Thumbnails