Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

18 Ekim 2012 Perşembe

Bir Alex Değil!


Selçuk İnan'ın uymadığı bir sistem zaten boktan bir sistemdir. Hiddink'i gönderip Abdullah Avcı'yı getirecek kadar futboldan anlamayan insanların yönettiği federasyon dünya kupasına gitse diğerlerine haksızlık olur zaten.

Barcelona'dan nefret ediyorum. Sayelerinde topla oynamanın iyi bir şey olduğunu sanar oldu bizim teknik direktörlerimiz. Hepsinin ağzında top bizde kalsın lafı.Lan top sende kalsın da eğer elinde Messi, Alexis, Pedro yoksa arkalarında onlara top atacak Xavi, İniesta, Fabregas yoksa, ileridekilerin açıklarını kapayıp köprü olacak Busquets, Pique yoksa, kanatlardan akacak Alveslerin, Jordi Albaların yoksa sabaha kadar top sende kalsın bir bok olmaz. Sen topla oynar durursun, ileri attıkların duvardan seker gibi geri gelir, o gelenlerin birini kaçırır golü yersin. Sonra yine sabaha kadar topla oyna. E biz Barcelona gördük, şiir gibi top oynuyorlar. Lan senin takımından Arda-Emre-Nuri çıkarsa mahalle takımından farkın kalmaz, görmüyor musun? Kim sikler Tunay'ı, Caner'i, Topal'ı, Mevlüt'ü ne bileyim Sercan'ı. Hamit Real Madrid'den gelmiş. E kardeş adam depar atamıyor. Macaristan sol açığını tutamıyor daha. Bir adam geçecek hali kalmamış. Nuri? 5 sakatın olmasa yine yedek. Selçuk? Sakat olmasa da yedek zaten, sisteme uymuyor.

Romanya maçında Caner niye 5 dakika bile oynamadı? Niye bunu kimse sormadı? Emre Çolak, Aydın kurtarıcı olarak oyuna giriyorsa koyayım öyle Türk Futboluna. Adem Büyük diye bir adam var Kasımpaşa'da. Aydın'dan kötü mü oynar? Ya da Hüseyin Kala? Olcan? Antep'ten Muhammed ya da Cenk, Mevlüt'ten kötü topçu mu?

Romanya ve Macaristan maçları öncesi 0 puan alır, eleniriz diye düşündüm. İddaa'da her iki maçta rakiplerimize oynadım. Bu boktan takımla oraya gitmeyelim zaten, rezil oluruz. Bırakın bizi orda da Alex temsil etsin. Koca Milli Takım bir Alex değil sonuçta! Doğru mu Rıdvan?

Hiç yorum yok:

Related Posts with Thumbnails