Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 Ekim 2012 Cumartesi

Sen Var ya Sen!



*Takım berbattı, Akhisar maçından beridir rezil top oynuyoruz. Zaten eğer hemen her maç takımın en iyisi Emre Çolak ise sıkıntı büyük demektir.

*Takım formsuz ama daha kötüsü Fatih Hocam formsuz. Fatih Terim istikrar adına milli takımı Zan-Servet ikilisine emanet etmişti zamanında. Elinde Semih-Dany varken araya Cris'i katmak fantazidir. Cris zaten tecrübeli adam, 10 maçta 1'de oynatsan bir şey kaybetmez. Dany-Semih üst üste beraber oynayacak ki uyum sağlasınlar. Bir maç Semih'i, bir maç Dany'i oynatırsan uyum sağlamalarını beklemek en masum tabirle saflık olur. Fatih Hoca egolarını törpüledi dedik ama hocamda ne ego varsa törpü dayanmıyor. Riera'dan sol bek yaratmaya çalışmak falan. Olmuyor işte. 

Amrabat konusu bambaşka. Biraz daha bekleyelim, hocam bir şeyler görmüştür.

* Maçla ilgili yazmayacam, içimden gelmiyor. Muslera daha ne yapabilir? Toplanıp kendisinden özür dilemeleri lazım. Biz sana layık olamadık demeleri lazım.

 Benim için asıl sorun taraftar, daha doğrusu ultrAslan. Şampiyonlar Ligine ayrı lige ayrı konsantre oluyorlar. Bugün berbatlardı. Hiç ses çıkmadı, hiç baskı yapılmadı. Hele ki son 20 dakika yapılan aptal tezahuratlar. Sen var ya sen'in götüne koyayım! Ben topçunun yerine koyuyorum kendimi, uyurum lan! TV başında uyuyorduk az kalsın. Giden her sevgilinin ardından el sallayın beyler, tren istasyonlarında yapın bunu mümkünse statta değil. Nevizade bugüne kadar yapılmış en anlamlı besteniz olabilir ama zaten kötü oynayan takımı coşturmayı bırakın durduruyor yahu! 

Bugün Galatasaray taraftarı deplasman takımına nasıl gol attırılır, takım nasıl durdurulur dersi verdi. Eğer amacınız buysa başardınız beyler!

Hiç yorum yok:

Related Posts with Thumbnails