Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

15 Temmuz 2010 Perşembe

Kurt Kocayınca!

Yıllarca Alman futbolunun övündüğü tek yıldız olma görevini başarıyla yürüttü Michael Ballack. Milli takımlar düzeyinde bir kupası yoksa bu adamın, tek sebebi kendi jenerasyonundan kendi seviyesinde başka adam çıkmamasıdır.

Şimdi ise çok güzel bir jenerasyon yakaladı Almanya. Ve Ballack da 33 yaşına geldi. Bir dünya kupası daha çıkarmayacağı kesin, avrupa kupası da şüpheli.. Boateng'in sakatlamasıyla kariyerindeki son dünya kupası şansını kaybetti ve bu turnuvada kaptanlık pazubandını Lahm taktı. Lahm'ın futbolculuğuna kimse laf edemez; ama "Kaptanlığı bırakmaya niyetim yok" tarzında açıklama yapması da hoş olmadı. Neticede karşısındaki adam hala Almanya'nın en kariyerli aktif futbolcusu. Hoş Ballack da cevabını vermiş ama Lahm'ın bu tavrı hoşuma gitmedi benim. Futbolculuk kariyerinde son dönemlerini yaşayan 2000'li yılların Alman efsanesi hakkında konuştuğunu unutmamalıydı.

Kararı Löw verecek tabi. Bu arada Chelsea ile sözleşme yenilemeyen yıldız futbolcu ilk şampiyonlar ligi finalini oynadığı Bayer Leverkusen'le iki yıllık sözleşme imzaladı, seneye kendisini tekrar Bundesliga'da izleyeceğiz.

Hiç yorum yok:

Related Posts with Thumbnails