Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

19 Ağustos 2010 Perşembe

Ali Turan S.ktir Git Ulan!

Barış Özbek'in bile sağ bek oynadığı günleri özledim ulan!

9 yorum:

Adsız dedi ki...

Düşünüyorum da ne akla hizmet sağ bek potansiyeli yüksek geleceğin kaptanı Uğur Uçar'ı 1m €'ya gönderdiler.

Adsız dedi ki...

Barış Özbek yine defansif anlayışı olan bir adam ben Barış'ı geçtim Harry Kewell ya da Hasan Şaş gibi ofansif mentalitedeki adamlar bile bu adamdan daha iyi sağ bek olmuştur.

Oğuz Öztürk dedi ki...

Bu postuna engin görüş beklemen biraz ters olmuş.

Ozan dedi ki...

aq yönetimi alinide al git yeter lan sizin yapacağınız tz konusu transferlere sokayım

Ozan dedi ki...

çok kafiyeli olmuş be :D

fazıl dedi ki...

ÖNCE O KENDİNE YAKIŞTIRDIĞI ACAYİP SAÇINI KESECEK,SONRA DA GÜNDE 8 SAAT ATLETİZM YAPACAK...( Koşamıyor..çok komik)

LiOneL dedi ki...

bu adamı(!) kim hangi akla hizmet gsye getrmiş.. merak ettim.. 20dk izledim futboldan soğuttu.. böle devam ederse gs taraftarında bu sene kabız ve kanser vakaları yaşanacak:))

il Capitano dedi ki...

takım geride Ali Turan her nasılsa kafa vuruyor,top kornere gidiyor.Ali kalkıp adamını alacağına yerde tokasını arıyor.Tokayı buluyor,adam paylaşımı yapılırken Ali saçlarını toplamakla meşgul.Adam paylaşımında adamını almadığı için ne oluyor,Ali'nin adamı kafayı vuruyor ama neyse ki dışarı vuruyor!

Anlattıklarım hikaye falan değil,Lviv maçında 2.yarıda durum 1-2 iken gerçekleşen bir olay.Kewell ve Baros orda bi yerlerini yırtarken Ali pembe tokası uğruna bize 3.golü yediriyordu!

Bir insan Sabri'yi aratabilir ama Barış'ın sağ bek performansını -5 yemiştik Leverkusen'den- aratıyorsa ciddi ciddi sorgulanmalıdır bu transfer!

Hikmet Cilli dedi ki...

@adsız, @ozhano, @ozan, @fazıl; desteğiniz için teşekkür ederim beyler.

@oğuz öztürk; bu konuda sığ düşündüğümü ima etmişsin galiba:) şimdi kardeşim ali turan'ın sağ bek potansiyeli yok, belli. belki stoper rotasyonunda derinlik sağlamak amacıyla transfer edilmiştir bilemeyiz onu. ama benim sinirim bu adamın ciddiyetsizliğine, amatör ruhtan uzak olmasına (amatörlük demiyorum bak amatör ruh diyorum) ve buna rağmen profesyonellikten de eser taşımamasına. sivas maçında saçını düzeltirken adamını kaçırdı bize ilk golü yedirdi, kviv maçında keza aynı şekilde üçüncü golü yediriyordu. yine sivas'ta maçı kaybediyoruz uzatmalar oynanıyor, ali bey hakeme 'kaç dakka var hoca' diye soruyor sırıtarak. tamam benim kadar fanatik galatasaraylı olmasını beklemiyorum ama bu takımın ekmeğini yiyorsan en azından icabında dişinden tırnağından arttırdığı parayla deplasmana gelen taraftara saygın olsun. yani geçen sene kaptanlığını yaptığı kayserispor yönetimiyle yaşadığı sorunlar bunun için miydi? barış da sağ bekte saç baş yolduruyordu; ama en azından kapasitesinin sonuna kadar mücadelesini sürdürdüğünü hissediyordu, ali turan ise maç bitsin de gideyim havasında. e öyle olunca s.ktir git derim ben de adama, ben mecbur muyum kardeşim adam milyonlar kazanırken burada kanser olmaya. ha 'sen hastasın' dersin bana, olabilir kabul ederim:) ama ben ömrüm yettiği sürece bu takımda böyle ruhsuz, saygısız adamlar görmek istemiyorum. cihan haspolatlı gelsin sağ bekte dursun valla daha şereflidir benim için. saygılar..

Related Posts with Thumbnails