Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

22 Temmuz 2010 Perşembe

Guiza'yı Alana Kütahya'da Arsa!


Fenerbahçe taraftarının Daniel Guiza'dan ne kadar bıktığını anlamamıza fazlasıyla yetecek bir haber düştü bugün ajanslara. Kütahyalı bir öğretmen Guiza'yı alacak olan kulübe 12000 metrekarelik arsasını hibe edeceğini bildirmiş. Yalnız tek bir şartı var, sevmediği bir kulüp varmış (muhtemelen Galatasaray) o alırsa hibeden vazgeçecekmiş. Haberin linki burada.

Gerçekten iyice komik olmaya başladılar. Hangi Fenerbahçe forumuna baksam Guiza'ya edilen küfürler, beddualar, hakaretler. Guiza Fenerbahçe'ye zorla mı geldi? Adam beni almazsanız çocuğumu keserim falan mı dedi de aldı Aziz Yıldırım? Hadi diyelim öyle oldu, yılda 3,5 milyon eurodan 4 yıllık sözleşmeyi zorla mı imzalattı size? Ya da City istediğinde siz sattınız bu adam gitmem mi dedi? Bu soruların hepsinin cevabı tereddütsüz HAYIR değil mi? E ne diye sövüyorsunuz adama?

Ayrıca biz Samandağ İdman Yurdu olarak Guiza'ya talibiz. Forvete ihtiyacımız yok aslında ama rotasyonda iş yapar. Hem işin ucunda Kütahya'da 12000 metrekarelik arsa var, veririz Fenerbahçe'ye 5 milyon euro,Guiza'ya da 500 TL+sigorta+full akbil. Bundan iyisi Şam'da kayısı :)

2 yorum:

LiOneL dedi ki...

((((:bu adam samandağ idman yurduna gelsn.. ben bu adama 14 maçta 60 gol attrrm.. dünyada bu kadar az maçta bu kadar çok gol atarak rekor kırar snra müthiş bi fiyata satarız.. bir de unutmadan ben de asist kralı olurum ve bu dalda ben de dünya rekoru kırarm, belki benim de önüm açılır ne dersiniz.. güzel olmaz mı:))))

HayattanSıkıldıgımda dedi ki...

Sen olayı komik yönünden bakmışsın ben işin ciddiyetini merak ediyorum.
Mesela 50 bin değerindeki arsayı öğretmen nerden buldu?Miras mı kaldı ne oldu artık bilemiyeceğim.Medya'da ki herkes mi aynı haberi kopyala-yapıştır anlıyamadım.

http://zorturkderki.blogspot.com/2010/07/ogretmen-ve-medya-dedigin-budur.html

Related Posts with Thumbnails