Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 Ağustos 2010 Cuma

Görmeyeli Çok Değişmişsin SCHUMI, Tam Allahsız Olmuşsun!!!


Öncelikle belirtmek isterim ki , gerçek bir Schumacher hayranıyım. Ancak bu hafta sonu karşılaştığım manzara bana bile küfrettirdi. Barichello start düzlüğünde çok iyi gelip Schumi'yi sağından geçmek istedi. 295 km hızla giderken adamı duvar tarafına sıkıştırmak ne arkadaş. nasıl açıklanır ki bu? Hangi yüzsüzlükle çıkıp benim suçum yok diyebildi. Barichello'nun açıklaması ise gerçekten düşündürdü beni. Ölümü hiç bu kadar yakınında hissetmediğini söyledi ancak Schumi aynı saçma açıklamalarını devam ettirdi. Ne zaman ki olayla ilgili ilgisiz herkes Schumi'ye yüklendi, o zaman bir özür açılaması geldi. Keşke en başında kimseden laf işitmeden gelseydi özür.


Olacak şey değil bu adamın yaptığı. Hani bu adam hep böyleydi diyen olabilir, doğru kariyeri böyle çakallıkları ile dolu Schumacher'in. Ama eskiden güçlüydü. Kendisi de arabası da güçlüydü Schumacher'in. O zaman geçilmeye alışık değildi. Hırsının ön planda olduğu apaçık ortadaydı. Ya şimdi ? Hırsından eser yok. Bu hareketinin açıklaması hırs olamaz. Schumi'nin bildiğimiz hırsını bu sene hiç bir yarışta göremedik. Keşke bu saçmalıklarla konuşulacağına bir podyumla konuşulsaydı veya zihnimize o inanılmaz yarışlarından bi tane daha kazısaydı.

Her ne kadar sövsem de seviyorum Schumi'yi. Umarım eski günlerine dönebilir ve umarım bir sporu bıraktıktan sonra geri dönenler gibi kariyerine başarısız bir kaç yıl daha eklemez...

Hiç yorum yok:

Related Posts with Thumbnails