Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

7 Ağustos 2010 Cumartesi

Kısmetten Çıkınca Selanik'ten Uça Uça Gelirmiş!


Uefa Avrupa Ligi'nde Galatasaray ve Beşiktaş'ın rakiplerini tanımıyorum. Karpaty Lviv'in hocası idialı açıklamalar yapmış, bu iyi bir şey. Çekinmeden saldıracaklarını gösterir, Galatasaray'ın biraz zorlansa da turu geçeceğine delalettir bu. Beşiktaş'ın rakibi de Finlandiya takımı. İsterse Finlandiya milli takımı gelsin Beşiktaş yine eler. Konuşmaya değer bulmuyorum bu iki takımı, umarım temsilcilerimiz bize sürpriz yaşatmazlar. Trabzonspor'la ilgili fikrimizi de bir önceki postta anlatmıştık zaten..

Gelelim Fenerbahçe'ye. Diyorlar ki Aykut Fenerbahçe'nin evladı, cesur adımlar atıp köklü değişiklikler yapıyor, zaman lazım. Hiç katılmıyorum, o yönde bir kıpırdama dahi göremiyorum. Ama farz edelim ki öyle, o zaman bu Aykut çok şanssız adam kardeşim. Takımda köklü değişiklikler yapacağın vakitte sen git eşleşebileceğin en zor rakiplerden biriyle eşleş, nasıl yapacak şimdi bu adam köklü değişiklik? Olası bir kötü sonuçta gitti oyuncuların bütün özgüveni, gitti taraftar desteği..

PAOK geçen sezon güzel futbol oynayarak Yunan ligini ikinci bitirdi. Şampiyon olamamasının tek sebebi Panathinaikos'un Yunan standartlarının üstünde bir futbol oynamasından başka bir şey değildi. PAOK takımı şampiyonlar ligi elemelerinde de Ajax'a 1-1 ve 3-3 ile elendi. Ne kadar ciddi bir rakip olduğunu buradan da anlayabiliriz.

Aykut'un işi gerçekten çok zor. Takımın bu hamlığıyla, antrenmansızlığıyla daha da zor. Bakalım taraftarın körlemesine Aykut sevgisi bu turu geçmeye yeterli olabilecek mi..

Son olarak magazin boyutuna geçersek PAOK'un İstanbul'da kurulduğunu bu bloga girip bu satırları okuyan herkes biliyordur zannımca. Ama bu adamlar bazı maçlarda Türk bayrağı açıyorlarmış diye duydum, eğer doğruysa çok ilginç geldi bana. Ajax maçından önce de Ajax taraftarlarını darp etmişler, bu olay hala Türk'lüklerini unutmadıklarını gösterir. Yani bayrak açıyor olabilirler gerçekten evet :)

Hiç yorum yok:

Related Posts with Thumbnails