Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

26 Kasım 2009 Perşembe

13 Yıl Sonra Yeniden


Büyük zaferdir bu. Birileri çıkıp gölgelemek için "yedeklerle çıktı ManU" falan diyecekler. Beşiktaş ligin başından beri en mantıklı kadroyla çıktı. Fenerbahçe'ye karşı Yusuf sahada olabilir ama ManU'ya karşı sahaya çıkmaması gerekir ki çıkmadı da. Orta sahayı sağlam tutmanız lazım. İsmail-Ernst-Fink-Ekrem 4'lüsüyle çıktı Denizli. Önde de Tello-Bobo vardı ki sağlam olduğu zaman bu adamların ikisinin de kesilmemesi lazım,Denizli farkına varıyor yavaş yavaş. Defansta Sivok yoktu ama İbrahimler onu aratmadı. İbrahim Toraman sakatlanınca korktum bi ara ama Beşiktaş ve Rüştü inanmıştı. Beşiktaş öyle muhteşem oynamadı ama yapması gerekeni yaptı,haddini bilerek oynadı. Denizli Fenerbahçe'yle yaşadığı Şampiyonlar Ligi macerasından ders alamamıştı ama İnönü'deki ManU maçından dersini almış.

30 Ekim 1996'da Fenerbahçe 49 yıl sonra Old Trafford'da ManU'yu deviren ilk takım olmuştu,Beşiktaş da 23 maç sonra Old Trafford'da ManU'yu devirerek tarih yazdı!

Beşiktaş taraftarı Old Trafford'da da farkını gösterdi. Muhteşem destekledi takımını. En azından "Yeter Demirören" diye bağırmadı gidip! Batuhan'a verdikleri destek çok güzeldi,devam eder umarım... Maç sonunda Batu'nun üçlü çektirmesi Sabri'yi hatırlattı bana. Sabri'nin küfür yemeyeni olabilir çok çalışırsa!

Fakat bu takım Avrupa Ligi'ne kalır,lig ve kupada da iyi giderse taraftar "Yeter Demirören" demeye devam edecek ya da söyledikleri için özür dileyecek mi???

Rüştü Reçber. Final maçlarını çok iyi oynamazdı ama bugün işini çok iyi yaptı. Hatta takım baskı yeyince sakatlık sebebiyle oyunu durdurup soğutması çok etkiliydi. Sonlara doğru muhteşem işler yaptı ki Ertem Şener her yerinden öptü kendisini zaten :)

Son olarak umarım Beşiktaş da Avrupa Ligi'ne gelir. Zaten ŞL'de 2.tura çıksa bile ilerleyemezdi,en azından Avrupa Ligi'nde ilerleme şansları var!

Hiç yorum yok:

Related Posts with Thumbnails