Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

22 Kasım 2009 Pazar

TATANGALAR!!!


"Sakarya Kamuoyuna,

Devler ligi adı altında yapılanan ve Show TV tarafından yayınlanan organizasyonun final maçı 23 Kasım 2009 gecesi Sakarya Atatürk stadında yapılacağı açıklanmıştır..
TATANGALAR varolma amacına ters düşen bu showa hiçbir şekilde katılmama kararı almış olup tüm sevdalıları bu karara uymaya çağırıyoruz.. Yüreği sadece Sakaryaspor için atan taraftarlarımızı 29 Kasım 2009 tarihinde oynanacak Sakaryaspor-T.Telekom lig maçına bekliyoruz..

Saygılarımızla.."

Acur belli ki populistlik yapmak istemiş her zamanki gibi, Tatangaların tribün gücünü kullanmak istemiş. Bunun yanında bir de "bakın Sakarya halkı da yanımızda" gibisinden bir sürü zırva.. Gerçi acur kendi gereksiz seyirci kitlesini de beraberinde getirir mutlaka, işini şansa bırakmaz; ama yine de bu davranışlarını takdir ettim Tatanga'ların..

Sen programına Anadolu takımlarının efsanelerini davet etme, bir zamanların efsanevi Es Es Spor'undan, Göztepe'sinden, ülen hepsini geçtim koskoca Trabzonspor'dan kimsenin adını dahi anma; ondan sonra finali Anadolu'da düzenleyerek şovenistlik yap! Yok öyle üç kuruşa beş köfte!

Tabi Tatangaların bu tavrından kaç kişinin haberi var o da ayrı konu. Güzide(!) medyamız basınımız tek satır yer vermemişler bu duruma; ancak target striker gibi anadolu klüplerini yakından takip eden birkaç blog gündeme getirmiş konuyu, o da günde 1000 kişiye ulaşırsa ne ala! Neyse gerçek futbolseverlere bu da yeter diyorum, bu duyarlı davranışlarından ötürü Tatangalar'a ve target striker'dan Kutay'a kendi adıma teşekkür ediyorum..

Hiç yorum yok:

Related Posts with Thumbnails