Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

26 Kasım 2009 Perşembe

Enstantane

Tarih 11 Eylül 2007, A milli takım Malta karşısından 2-2'lik beraberlikle ayrılıyor ve Euro 2008 finallerine gitme şansı zora giriyor. Öyle ki önce içeride Danimarka'yı sonra da rakibimiz Norveç'i hem de deplasmanda mağlup etmemiz şart oluyor. Fatih hoca ağır eleştirilere maruz kalıyor ve o ünlü "Ben ders almam, ders veririm" açıklamasını yapıyor. E tabi basın medya topyekün yükleniyorlar bu sözün üzerine.. Daha sonra olanları hepimiz biliyoruz zaten. İki maç da kazanılıyor ve turnuvada yarı final oynayarak ülkemize dönüyoruz.

Tarih 24 Ağustos 2009, Beşiktaş kötü başladığı ligde üçüncü hafta sonunda ikinci beraberliğini alıyor, rakipleri Galatasaray ve Fenerbahçe'nin dört puan gerisinde kalıyor. Her yandan eleştiri yağmuru artıyor tabi. "Mustafa hoca bırakmak istiyor", "doydu bu adam" gibi laflar yazılıyor çiziliyor. Sonunda Mustafa hoca dayanamıyor ve o ünlü "Bu eleştirileri yapanların bildiği kadar, benim unutmuşluğum var." ile başlayıp karga belgeseliyle devam eden konuşmasını yapıyor. E tabi basın medya topyekün yükleniyorlar bu sözün üzerine.. Daha sonra olanları hepimiz görüyoruz zaten: Ligde şampiyonluk potasında, Avrupa'da da yoluna devam etme şansı oldukça yüksek bir Beşiktaş..

Bu adamlar böyle şeylerden besleniyorlar demek ki, ne diyelim..

Bu arada UEFA bu kurtarışı şampiyonlar liginde haftanın hareketleri arasında göstermiş. Helal olsun Rüştü'ye, büyük onur gerçekten..

Hiç yorum yok:

Related Posts with Thumbnails