Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

14 Temmuz 2010 Çarşamba

Emre Belözoğlu'na Haksız Sataşma!

Fenerbahçe'nin Belçika kampında antrenmanı izleyen bir taraftar Emre'ye sözlü olarak saldırıda bulunmuş ve Emre de adamla biraz tartışıp idmanı terk etmiş. Peki neymiş bu tartışma konusu: İdman sırasında taraftar, Emre'ye "Sen Galatasaraylısın. Seni sevmiyorum, zaten babanı da sevmezdim" diye bağırmış. Emre de cevap vermiş sonra idmana devam etmiş. Taraftar sözlü saldırılarına devam edince de kramponlarını fırlatıp sahayı terk etmiş.

Şimdi böyle düşünen Fenerbahçeli arkadaşlar varsa onları rahatlatmak için söylüyorum: Emre Galatasaraylı falan değil arkadaşlar. Hiçbir Galatasaray taraftarının odasında Emre'nin resmi, hafızasında da Emre'yle ilgili güzel şeyler yoktur artık, rahat olun..

Babasını niye karıştırmış onu ben de anlamadım, Süt Kardeşler'i izleyip gelmiş herhalde.

3 yorum:

LiOneL dedi ki...

doğru emre galatasaylı değil... bir zamanlar cimbomluların odasını süsleyen bir çoğunun onu idol olarak kabul ettiği emreleri onlara ihanet edince haliyle bütün ii duygular tersine döndü.. bana da yapılsa ben de resimlerini indirirm.. ama asla takıma yaptığı güzel şeyleri unutmam.. bir dönem galatasaryın birçok başarısında onun emeği yadsınamaz... madem galatasaray tarafatarı büyük, o zaman emre kadar küçülmeden bir dönemki başarısının hakkını versin... zaten ihaneti için yeteri kadar sövüldü emreye.. yiğidi öldür hakkını ver.. emre bir zamnanlar cimbom için yiğitti.. şimdi namert oldu.. namerdin değil öncesinin hakkını verin..

sarkık libero dedi ki...

emre uefa şampiyonluğundan sonra ilk 11 oyuncusu oldu. ondan önce ilerde takıma girecek diye bakılan genç oyuncu (şu andaki emre çolak gibi) olarak rotasyonda yer alıyordu... banko oynadığı 2000-2001 sezonunda ise avrupada iş yaparken ligde feneri şampiyon yapan ikiliden biri(öteki okan) oldu.
yani anlayacağın emrenin hakkının yenmesi gibi bi olay yok. aksine emrenin intere giderken kendisini futbolcu yapan (adam demeyeceğim, zira değil) galatasarayın hakkını yemesi olayı var.

sarkık libero dedi ki...

bu yüzdendir ki emre galatasaray taraftarlarının gözünde volkan demirelden bile daha değersizdir.

Related Posts with Thumbnails