Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

5 Ağustos 2010 Perşembe

Kewell-Cana-Prekazi/ Durmak Yok Yola Devam!



Bir haftadır elimiz kalbimizde geziyorduk, 2. Tromsö faciası olabilir diye ama neyse ki olmadı öyle bir şey! İlk maçtan sonra demiştim Rijkaard yönetime mesaj vermek için çıkarabileceği en kötü takımı çıkardı diye. Gelen transferlerin haberini almış olacak ki çıkabilecek en iyi kadroyu çıkardı bu sefer. Savunma hattı aynıydı, orta saha ve forvette yapılan 2 ufak değişiklik yetti. Barış yerine Cana, Batdal yerine Kewell çıktı maça ve maçın çehresi değişti.

Alelacele atılan 2 gol sonrası biraz laubaliliğe vurdu topçular işi, rakibi küçümsediler ve klasik Balkan disiplini affetmedi golü attı adamlar. 32. dakikada golü yedik ve ondan sonraki on beş dakika boyunca baskıyı yedik. Golde yine afalladı Aykut ama yenilen baskıda iyi kurtarışlar yaptı. Aykut'un yan top zaafı devam ediyor, çözülemeyecek gibi duruyor ve takviye gerekiyor. Her yan topta nefesimizi tutarak yaşamak zor olacak biz Galatasaraylılar için, transfer olmayacaksa alışmamız lazım.

Mustafa Sarp attığı golle değil yaptığı asistle beni şok etti, ama yine kötü oynayarak şaşırtmadı. 1 gol, 1 asist yapıp kötü oynamak mümkünmüş demek ki!

Maçın yıldızı Harry Kewell'dı, muhteşem oynadı yine Daddy Cool. Gülüşü yeter yahu adamı görünce insanın yüzüne gülümseme yayılıyor. Arda'nın attığı gol, Pino'nun asisti çok kaliteliydi. Batdal'ın gol atmasına sevindim, özgüven oldu kendisine de.

Lucas Neill ilk 10 dakikada attığı 2 uzun muhteşem pasla yine gönlümüzü fethetti. Ayhan hiç fena oynamadı, hatta iyi oynadı bile diyebiliriz. Umarım ilerleyen maçlar için kendine güveni yerine gelir. Serdar Özkan orta halliydi, ilerde daha da iyi olacaktır.


İki 19 numara karşı karşıya :) Cana için yine saçma sapan yorumlar duyacaksınız, aldırmayın. Nasıl iyi oynadığını Cevad Prekazi söyledi ki bu maçtaki yorumlarından sonra benim için otoritedir kendisi. Rıdvan Dilmen Türkiye'de 1 numara ise Cevad Prekazi dünyanın en iyisidir. Özellikle Sabri'nin saçma ortası sonrası "Bu ortalar kaleci için antreman." demesi beni benden almıştır. Getirin Prekazi'yi altyapıya, Tugay'ın yanına. El ele yetiştirsinler çocukları Galatasaray adına. Cana demiştik en son onla devam edelim. Çok iyi oynadı, çok güzel toplar kaptı. Akıllı faulleri sonrası Cevad'ın "çok akıllı faul" dediğini duyduk sık sık.

Fenerbahçe elenince korkumuz daha da artmıştı ama neyse ki başımıza gelmedi aynısı. Bu akşam Beşiktaş'a başarılar diliyoruz, şans yanlarında olsun.

1 yorum:

Ozan dedi ki...

valla bende dedim rijkaard baktı transfer yok körün gözüne parmak sokayım dedi :D

Related Posts with Thumbnails