Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

3 Şubat 2010 Çarşamba

Hayro Geri Döndü!


Hakkında en çok geyik yapılan futbolculardandır Hayrettin Demirbaş. Benim gibi 80'lerin ikinci yarısında doğmuş kuşağın da yakından tanımak zorunda olduğu kalecilerdendir. Futbola yeni yeni merak salıyorsunuz, mahalle arasındaki maçlarda yaşınızın küçüklüğünden kaleye geçiyorsunuz. İdolünüz olan kaleci de ya Hayrettin, ya Engin, ya da Bako! Eğer biraz babanız veya dayınız futbolla ilgiliyse Schmeichel'i, Simoviç'i falan da tanıyorsunuz o kadar..
Neyse Acur'un programındaki performansıyla 51 Niğdesporlu yöneticilerin dikkatini çekmiş Hayro. Arayıp demişler ki "Hayro formundan hiçbir şey kaybetmemişsin, ya bir kaleci bul ya da sen gel" Hayrettin de teklifi kabul edip takımla antrenmanlara başlamış. Amatörde iki maç daha yapıp kazanmaları halinde 3.lig'e yükselme maçlarına çıkacaklar. Hey yarabbim..

2 yorum:

LiOneL dedi ki...

hiç güleceğim yoktu:)) niğde'nin bu kadar önemmli bir dönemeçte hayrettine bel bağlaması trajikomik.. umarım yükselirler ama burdan bakınca düşük bir ihtimal gibi görünüyor..

ExceptionaL dedi ki...

türkiye amatör liglerinde ki futbol düzeyini düşünecek olursak hayro niğdespor için yeterli olabilir. zaten bu liglerde teknikten, yetenekten çok güç, şiddet daha önemli oluyor. en güçlülerinin de çıkarabileceği şutlar ne yazık ki hiç tatminkar olmuyor. tabi bazı amatör futbolcuları tenzih ederek yazdığımı belirtmek isterim.

Related Posts with Thumbnails