Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

28 Temmuz 2010 Çarşamba

365G 24S

Yeni sezon formalarımız tanıtıldı sonunda. Daha önce görülmemiş biçimde kısa filmlerle tanıtıldı, üç forma için üç ayrı kısa film çekildi Mustafa Altıoklar tarafından.

Öncelikle forma eleştirisi yapmak gerekirse Pembe formayı, mercan veya somon deseler de bildiğin pembe aq, beğenmedim. Dizaynı falan sade, hoş olmuş; ama pembe ne alaka ya? Turuncu iyiydi, sarıyla kırmızının karışımı güzel fikirdi ve güzel forma olmuştu. Moru da pazarlama stratejisi diye yedik, formayı da sevmedik değil hani. Ama her sene "Galatasarayımızın forması ulan, seveceğiz!" diye sevilmez ki kardeşim forma. Pembe cidden olmamış, sevmedim. 2003'teki buz mavisinden sonraki en kötü seçim diyebilirim. Üstelik 2289 kodu da ayrı bir rezalet! Zaten yönetim de tepkileri azaltmak için tanıtımlarda Harry'i kullanmış.

Krem rengi ise müthiş olmuş diyebilirim. Aslan motifi fikri son yılların en güzel fikirlerindendi zaten, forma üzerinde de çok şık durmuş, keşke krem yerine sarı renk kullanılsaydı. Yine de klasik yarı parçalımız geçen senenin aynısı olduğu için alacağım tek forma krem rengi olacak! Arka taraftaki numara deseni ve yeni font da güzel olmuş. Bu seneki dizaynlar gerçekten başarılı, keşke renk seçimi de öyle olsaydı!..

Tanıtım filmlerine gelince üçü de ayrı ayrı güzel; ama yarı parçalının filmini ayrı bir yere koymak gerekir. Son yirmi yıldaki mihenk taşları güzelce bağlanmış ve sondaki Metin Oktay girişi tüyleri diken diken ediyor. Arslan formanın filminde 'arslan Nihat'tan bahsedilmesi muhteşem. Pembe formaya gelince işte burada Galatasaraylılığım devreye giriyor: Pembe forma bile sempatik geldi filmi izlerken yahu. Gerçekten insan izlerken formayı falan düşünmüyor, olayın büyüsüne kapılıp gidiyor.. Dedim ya pembe bile sempatik geldi :)

Son olarak yeni stadımızın açılışıyla birlikte dördüncü formanın da tanıtılacağını hatırlatalım.

Hiç yorum yok:

Related Posts with Thumbnails