Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

31 Temmuz 2010 Cumartesi

Kısa Kısa...


Yeni düzenlemeyle A2 liginde 23 yaş sınırı kaldırıldı. As takımda kadroya giremeyen oyuncular A2 ile maça çıkabilecekler. Genç futbolcular için önemli bir tecrübe fırsatı olacağı gibi, sakatlıktan yeni kurutlan futbolcuların form tutması, kadroya giremeyen 2 yabancı futbolcunun soğumaması gibi birçok avantaj sağlayacak bu düzenleme. Takımların coğrafi dağılımına göre maçlar iki grup halinde oynanacak:
Birinci grup: Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş, Bursaspor, İBB, Eskişehirspor, Antalyaspor, Kasımpaşa, Manisaspor, Bucaspor, Denizlispor, Karşıyaka, Altay, Kartalspor, Güngören Belediyespor, TKİ Tavşanlı Linyitspor, Dardanelspor, Turgutluspor, Akhisar Belediyespor, Boluspor.
İkinci grup: Trabzonspor, Kayserispor, Gaziantepspor, Gençlerbirliği, MKE Ankaragücü, Sivasspor, Konyaspor, Kardemir D.Ç. Karabükspor, Diyarbakırspor, Ankaraspor, Çaykur Rizespor, Kayseri Erciyesspor, Samsunspor, Adanaspor, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, Giresunspor, Mersin İdmanyunrdu, Orduspor.
Maçlar pazartesi günü oynanacak. Böylece A takım yetkililerinin daha iyi takip etmeleri planlanmış. Birinci grup maçları 23 ağustosta, ikinci grup maçları 30 ağustosta başlayacak.

Barcelona bu sezon Fabregas'ı transfer etmek için her türlü çirkefliği yapıyor. Gerek yönetim kadrosu, gerek milli takımdaki Barcalı futbolcular dört bir yandan baskı kurmuş durumdalar Fabregas'ın üstüne. Be kardeşim o zaman niye verdiniz bu adamı alt yapıdayken? Wenger adamı işlesin, parlatsın, cilalasın; ondan sonra hazır adamı alın siz. Barca'nın Arsenal'e yaptığının sözlükte bir tek anlamı vardır: AYIP!

Semih Şentürk, Daum'un yerine Aykut gelince takımda kalmaya karar verdi; ama hazırlık maçlarında yine yedek kulübesinden kurtulamadı. Fenerbahçe'nin bir forvet daha transfer edeceğini düşünürsek Semih bu sene de yedek. Hala fırsatı varken gider mi acaba başka bir klübe?

Real Madrid '7 numara'yı Ronaldo'ya verir mi lan?

Hiç yorum yok:

Related Posts with Thumbnails