Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1 Şubat 2010 Pazartesi

Aydın Yılmaz Mı?


Aydın Yılmaz pişmesi amacıyla bir kez daha kiralanıyor eğer bi aksilik çıkmazsa son anda. Aydın'ın pişmesini Konya'dan beri bekliyoruz. 90+3'te Konyaspor'a attığı golden beridir "bizim bi Aydın var,çok büyük topçu olacak." deyip duruyoruz. Biz Galatasaraylılar altyapı hastasıyız,altyapıdan çıkan bir topçu bizim için dünya yıldızı kadar değerlidir. Defolarını görmeyiz,hata yapar sırtını sıvazlarız,"evladımızdır" der geçeriz. Aydın için de aynı şeyleri söyledik. Umudumuzu hiç kaybetmedik,etmemiştik daha doğrusu. Ben geçen sene ortasından beri vazgeçtim Aydın'dan. Aydın'la ilgili fikrimi soranlara da hep ondan artık bi şey olmaz dedim.

Arda'dan çok daha yetenekli olduğunu düşünüyorum.Aydın çıkar çıkmaz şutu vardı,hızı vardı,çalımı vardı. Arda öyle değildi. Mlada Boleslav maçında 2 gol attığında bile şutu olmadığını ama çok zeki ve özgüvenli olduğu belliydi. Arda mı Aydın mı daha teknik derseniz de Aydın derim ama teknik olmak yetmiyor. Arda çalıştı,hem tekniğini hem şutunu(az da olsa) hem özgüvenini geliştirdi.Ne sayesinde?Hırsı...Evet Arda hırslı,hem de çok hırslı. Meşhur bir fotoğrafı vardır Arda'nın,Hagi'nin golüne sevinirken. O fotoğraftaki çocuk tek dileğinin bi gün Sami Yen'de Galatasaray formasıyla maça çıkmak olduğunu söyledi geçenlerde. Evet Arda'yı o hırsı getirdi bugünlere.

Ama Aydın Yılmaz'da o hırsın zerresini göremedik ne yazık ki!!! Aydın Eric Gerets,Abdullah Avcı,Feldkamp,Skibbe ve şimdi de Rijkaard gibi iyi hocalarla çalıştı ama değerini bilemedi. Hala tek özelliği rakipten bir adım daha hızlı atabilmesi. Ama o kadar güçsüz ki omuzu yediği an ayakta duramıyor düşüyor. Rijkaard bu sene Aydın'a 15 maçta 11 çıkma şansı verdi. Netanya maçı hariç Aydın'ın bi şeyler yaptığı bi maç sayamıyoruz. Netanya'ya iki maçta 10 gol attı bu takım,Netanya'ya karşı yaptıklarını küçümsemiyorum ama tek maçlık performans için küçümsüyorum. Aydın Yılmaz gece hayatı olan,gezen tozan bi insan değil. Bu güçsüzlüğün,bu zayıflığın sebebi ne bilmiyorum ama Aydın Yılmaz için Eskişehirspor son şans! Rıza Çalımbay iyi hocadır,Aydın oynarsa formayı verir. Ki zaten Es-Es'in kadro derinliği yok,Volkan Yaman gittiğinden beri 11 oynuyor. Aydın orda da oynayamazsa Okan Koç gibi,Cafercan gibi,Özgürcan gibi küçük ligin büyük takım görmüş topçuları arasına katılır.

Aydın'dan bahsetmişken Konyaspor'a 90+3'te attığı gol izlemeden geçilmez.

2 yorum:

god in the rain dedi ki...

çok doğru bir tespit.yalnız satış opsiyonu eskişehirspor'a verilmiş,yani geri dönmeyebilir aydın.kendini toparlasın da varsın geri dönmesin :)

Hikmet Cilli dedi ki...

olur mu ya kendini toparlarsa mutlaka geri dönsün kardeş bu kadar iyi niyet fazla :)

Related Posts with Thumbnails