Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

26 Temmuz 2010 Pazartesi

Bir Tolga Seyhan Vardı Sahi!


"25'inden sonra meşhur olan futbolcu bu kadar olur işte" versiyonunun başarılı örneklerinden Tolga Seyhan (bir diğer örneği için: İlhan Mansız) memleketinin takımı Giresunspor'a transfer olmuş.

Ziya Doğan'ın tuttuğu futbolcuları gittiği takımlara da peşinden götürmesi huyundan faydalanarak Trabzonspor'a gelmiş, orada da gösterdiği iyi (gerçekten iyi oynadı Sezar'ın hakkı Sezar'a) performansla biraz da yokluktan faydalanarak milli takıma yükselmişti. Derken Lucescu'nun dikkatini çekmiş olacak Shakhtar Donetsk'e transfer oldu. İşte orada tırtladı ve Lucescu'nun "ne bok yedim lan ben" tepkisiyle kadroya girememeye başladı. Derken eski günlerin hatrına Galatasaray ve yeniden Trabzonspor'a gelmişliği, onların ağzına etmişliği de vardır.

Neyse biraz seyyahlık yaptıktan sonra en sonunda süper lige veda etti Tolga Seyhan. Artık memleketinin takımı olduğu için mi, Sinan Engin'in hatrı(!) için mi Giresun'a imza attı bilemem, hayırlı uğurlu olsun.

2 yorum:

Adsız dedi ki...

Sinan Engin'in Ne Alakası var şimdi :S Olgun Peker ve Yönetimi Giresunspor'u Bırakmıştır . Sinan Engin'in 1,5 Yıldır Giresunspor'la alakası bulunmamaktadır .

Hikmet Cilli dedi ki...

12 haziran 2010'da yönetim değişmiş yani bir buçuk ay önce, bundan haberim olmaması benim hatam bu konuda özür dilerim. ancak söylediğin gibi bir buçuk senelik bir durum yok ortada bu bir, ikincisi de adsız olarak yorum yapmana anlam veremedim adını açıklamak çok mu zor yani nedir?

Related Posts with Thumbnails