Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

25 Temmuz 2010 Pazar

Ya Samimiyet Sizsiniz Ya da Samimiyetsizsiniz!



GFB üyelerinin Başbakan R.Tayyip Erdoğan'a verdikleri desteği görmüşsünüzdür hepiniz. Görmediyseniz haberin linki burda. Haberin üzerinden 1 hafta geçti ama son tepkileri görene kadar beklemek istedim. Haber çok az yerde çıkmasına rağmen GFB özür diledi resmi sitesinden ve konu kapandı. Az önce CHP İstanbul İl Başkanı Berhan Şimşek oraya gelen GFB'lileri Recep Tayyip Erdoğan'ın getirttiğini ve bağırttığını söyledi. Ayrıca çArşı grubunun kendilerine destek verdiğini de söyledi Berhan Şimşek.



Bu iki grup arasında ilk siyasi atışma değildi. Daha önce de "Adam gibi adam R.Tayyip Erdoğan." pankartı açan Fenerbahçe taraftarına "Tek adam Mustafa Kemal." pankartıyla güzel bir ayar vermişti Beşiktaş taraftarı. Zamanında aynı Fenerbahçe taraftarı Mesut Yılmaz'a da "Sandıkta görüşürüz Mesut Bey." pankartı açmıştı ki demek ki düşünceleri "Bizden olsa da kim olursa olsun."


Beşiktaş taraftarı verdiği sosyal mesajlarla bilinir ve genelde de "solcu" olarak tanıtırlar kendilerini. Fakat bu pankart samimiyetlerine gölge düşürdü.

Yani GFB'ye sallarken dönüp kendisine bakmayan Beşiktaş taraftarının GFB'den farkı yoktur ki GFB en azından özür dilemeyi bilmiştir. Bütün bunlar olurken Galatasaray taraftarı ne yapıyor? Stada giden, pankartlar açan taraftarın siyasi düşüncelerini bilemiyoruz çünkü siyasi pankartlar açmıyorlar fakat genel olarak bilinen uA'nın milliyetçi, ulusalcı bir tutum takındığı. Pankart açmadıkları için haklarında bir şey söyleyemem ama 2 sezon önce oynanan ve 2-3 kaybedilen Galatasaray-Hamburg maçında R.Tayyip Erdoğan'a yapılan protestonun bir örneğinin daha olmadığını söyleyebilirim. Hiçbir taraftar grubunun yapmaya cesaret edemeyeceği şeyi yaptılar ve genelde uA'nın yaptıklarını gündeme taşımayan ulusal basın bu sefer taşımak zorunda kaldı.

2 yorum:

Görkem dedi ki...

Fenerbahçeninkine şaşırmadım da Beşiktaş taraftarından beklemezdim.

Adsız dedi ki...

Ben bir Fenerbahçeliyim o adam gibi adam tayyip erdoğan pankartını fenerbahçelilerin koyduğunu inanmıyorum gfb bir hata yaptı ama konu kapandı.Ünal aysal bey galatasaraylıların ne olduğunu gösterdi zaten 20 milyon gsli akpye oy attı diyerek Tayyip erdoğana en büyük darbeyi Fenerbahçeliler vurcaktır bundan eminim SANDIKTA GÖRÜŞÜRÜZ TAYYİP BEY!!

Related Posts with Thumbnails